Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 2608
Resolució canvi periodicitat sessions ordinàries de la Junta Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa saber per el general coneixement, que el Sr. Batlle en resolució de dia 5-3-2018, va emetre el Decret núm. 41/2018, que a continuació es transcriu:

“RESOLUCIÓ D'ALCALDIA

Sent necessari i convenient parar la bona marxa dels serveis públics municipals d'acord amb els principis d'economia, celeritat i eficàcia administratives, així com atenir a la conciliació dels membres de la Junta procedir a la canvi de la periodicitat de les sessions de la JGL que tindrà per funció l'assistència a Batlle en l'exercici de les seves atribucions,

RESOLC

PRIMER.- Canviar la periodicitat de les sessions ordinària de la Junta de Govern Local establerta al Decret 74/2015, del qual es va donar compte al plenari de data 17/07/2015 on es va establir al seu punt cinquè el següent:

“La Junta de Govern Local celebrarà sessió ordinària amb periodicitat quinzenal, en primera convocatòria, els divendres a les 13’30 hores (o el dia següent hàbil si fora festiu).

Si en primera convocatòria no hi hagués el  quòrum  de constitució necessari, s'entendrà convocada la sessió automàticament a la mateixa hora, 24 hores després”.

Quedant aquest punt redactat de la  següent forma:

“La Junta de Govern Local celebrarà sessió ordinària amb periodicitat quinzenal, en primera convocatòria, els dimecres a les 13’30 hores (o el dia següent hàbil si fora festiu).

Si en primera convocatòria no hi hagués el  quòrum  de constitució necessari, s'entendrà convocada la sessió automàticament a la mateixa hora, 24 hores després”.

SEGON.- De la present Resolució es donarà coneixement al Ple a la primera sessió que celebri, notificant-se, endemés personalment las membres de la Junta de govern Local, i es publicarà en el BOIB, sense perjudici de la seva efectivitat des del dia següent al de la present resolució, conforme s'indica a l'article 52.4 del RD 2568/1986."

Ho mana i signa el Sr. Batlle, a Lloseta, a 5 de març de 2018.- El Batlle,.-Davant meu,  El Secretari.- DOCUMENT SIGNAT ELECTRÒNICAMENT.-“

 

Lloseta,

El Batlle