Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

MANCOMUNITAT SERVEIS PÚBLICS INSULARS

Núm. 2607
Licitació contractació explotació xarxa de Deixalleries de l'illa d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 D.JOSE MANUEL MARI MARI, PRESIDENT DE LA MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DELS SERVEIS PÚBLICS INSULARS D'EIVISSA (BALEARS) .-

 FA SABER:

1.- Que la Junta de Govern d'aquesta Mancomunitad en sessió de data 28 de juliol de 2017, va aprovar el Plec de Prescripcions Tècniques i Econòmic-Administratives que ha de regir en la concessió del servei per a la gestió i explotació de la xarxa de Deixalleries a la illa d'Eivissa.

     2.-Que aquests Plecs de Condicions es van sotmetre  a informació pública per període de deu dies naturals, d'acord amb el previst en l'article 188.3 de la Llei 20/2006 de 15 de desembre, publicats en el BOIB nº 16 de  data 3 de febrer de 2016 , resolent-se a aquest efecte les al·legacions presentades, amb data 6 de febrer de 2018, elevant-se els mateixos a definitius amb la incorporació dels aclariments pertinents que es publiquen en la mateixa data que el present Edicte.

 De conformitat amb l'anterior, es fa públic el següent:

 PRIMER.-Treure a licitació en concordança amb l'establert en els indicats Plecs, la Concessió del Servei Públic de Deixalleries per Procediment Obert, oferta econòmicament mes avantatjosa, diversos criteris d'adjudicació.

 SEGUNDO.-Exposar al públic l'anunci de licitació que a continuació s'incorpora, per període de QUINZE DIES HABILES , a aquest efecte que els interessats puguin presentar en aquest període proposicions.

 ANUNCI

 De conformitat amb l'acord adoptat en sessió Ordinària per la Junta de Govern d'aquesta Mancomunitat Intermunicipal de Serveis Públics, en sessió de  data 28 de juliol de 2017, es convoca Concurs per a la Concessió del  Servei de Deixalleríes de la Illa d'Eivissa per Procediment Obert, Oferta mes avantatjosa econòmicament, diversos criteris d'adjudicació, conforme als Plecs de Prescripcions Tècniques aprovats .

 1º.-Entitat Adjudicadora:

a)  Organisme: Mancomunitat Intermunicipal Serveis Públics Insulars

b)  Dependència que tramita l'expedient: Secretària

 2º.-Objecte del Contracte

a)  Tipus de Contracte: Concessió en la Gestió d'un Servei Públic

b) Ambito del Contracte: Gestió i Explotació de les Deixalleries fixes i mòbils. La ubicació de les fixes és la següent: Ca na Palava i Ca Sançó en el municipi de Santa Eularia Donis Riu; Cala de Bou i Ca  Guerxo en el municipi de Sant Josep de sa Talaia; Ses Paisses i Cor de Jesús en el municipi de Sant Antoni de Portmany, d'acord amb les clausulas econòmic administratives i amb el que s'estipula en el Plec de Prescripcions Tècniques.

c) Durada del Contracte: La durada del contracte és de dos anys explicats a partir del dia d'inici de l'activitat, que tendra lloc entre els 30 dies següents a la data de la signatura del contracte, de comú acord entre el contractista i la Mancomunitat.

No obstant això si tres mesos abans de finalitzar el terme de la Concessió del Servei, cap d'ambdues parts manifesta de manera explícita a l'altra el seu propòsit de prorrogar-ho, s'entendrà extingit. En cas de manifestació expressa de pròrroga, el servei es podrà prorrogar per un any mes , fins a un màxim de dues pròrrogues, sense que la durada total del contracte amb pròrrogues incloses pugui sobrepassar els quatre anys.

 3º.-Tramitació,procediment i forma d'adjudicació:

a)    Tramitació:Ordinària

b)    Procediment:Obert

c)     Forma:Concurs

 4º.-Pressuposto Base  de Licitació

 Es fixa el tipus basi de licitació a efecte de presentació de Proposicions per als dos anys de vigència del contracte  en 1.221.718,94 (mes 122.171,89 € d’IVA al tipus del 10%)

 5º.- Garantias

 a)    Provisional: No s'exigirà.

b)   Definitiva: 5% de l'import d'adjudicació, Iva exclòs.

 6ª.-Obtenció de documentació i informació:

 a)     Entitat: Mancomunitat Intermunicipal Serveis Públics Insulars (Escorxador Insular) front Bar-Departament Secretaria

b)    Domicili: Polígon Industrial Blancadona s/n

c)     Localitat i Codi Postal: 07800 EIVISSA

d)    Telèfon 971-314063 . Movil 655928417

e)     Correu electrònic : mataderodeibiza@hotmail.es

f)      Terme d'obtenció de documentació i informació: A partir de l'endemà de la publicació dels Plecs en  el BOIB.

 7º.-Requisits del Contractista:

 Figuren en els Plecs tècnics

8º.-Presentació de les Ofertes o de sol·licituds de participació.

 a)     Data límit de presentació: Tindran els licitadors 15 dies hàbils per a la presentació de proposicions, explicats a partir del següent a la publicació del present edicte en el BOIB.

b)    Documentació a presentar: Figura en el Plec de Clausulas d'Administratives  i en el Plec de Prescripcions Tècniques i econòmiques

c)     Lloc de presentació:

      Entitat: Mancomunitat Intermunicipal Serveis Públics Insulars-  

      Oficines: Escorxador (Departament de Secretaria)

      Domicili: Polígon Industrial Blancadona s/n

      Localitat i Codi Postal: 07800 EIVISSA

 9º.-Obertura d'Ofertes:

      Entitat: Mancomunitat Intermunicipal Serveis Públics Insulars-   

      Oficines: Escorxador (Departament de Secretaria)

      Domicili: Polígon Industrial Blancadona s/n-front Bar escorxador-1ª planta

      Localitat i Codi Postal: 07800 EIVISSA

 DATA.-La mesa de contractació es reunirà en acte intern a partir del primer dia hàbil després de la finalització del terme de presentació de proposicions i qualificarà prèviament la documentació integrant del sobre nº 1. Posteriorment i en acte

 públic es procedirà a l'obertura dels sobres 2 i 3, tal com es detalla en el Plec de claúsulas econòmic-administratives.

 Lloc: Oficines Escorxador Insular

 10º.-Despeses de l'anunci

       A compte de l'adjudicatari

                                     Eivissa a 5 de març de 2018