Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT, AGRICULTURA I PESCA

Núm. 2529
Emplaçament interessats en el Recurs Contenciós Administratiu. Procediment Ordinari 373/2017 de la Sala del contenciós administratiu del TSJ de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Recurrent: Associació d’empreses i professionals de sondetjos i perforacions.

Vist el recurs contenciós administratiu interposat per l’Associació d’empreses i professionals de sondetjos i perforacions contra l’Acord del Consell de Govern de de 25 d’agost de 2017, ha tingut entrada en el registre d'aquesta Conselleria ofici de la Sala del contenciós administratiu del TSJ de les Illes Balears, amb petició de remissió de l'expedient objecte de l'esmentat recurs, així com la notificació de l'esmentada resolució als interessats, amb l'emplaçament perquè puguin comparèixer i personar-se davant l'esmentat òrgan judicial.

En compliment de tot això, es procedeix a la remissió de l'expedient referenciat, d'acord amb el que estableix l'Art. 49.4 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i a la notificació per l'emplaçament als interessats en l'expedient, perquè puguin comparèixer i personar-se en el termini de NOU DIES, comptats a partir del dia següent a la data de publicació del present anunci, si al seu dret convingués, d'acord amb el que disposa l'Art. 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa-administrativa.

  

Palma, 28 de febrer de 2018

La Directora General de Recursos Hídrics
Joana M. Garau Muntaner