Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 2513
Bases de la Convocatòria de Subvencions per a la normalització lingüística a les empreses municipals 2018. (Exp. 303/2018)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de l'acord de la Junta de Govern Local del 22 de febrer de 2018 pel qual s'estableixen les Bases de la Convocatòria de Subvencions per a la normalització lingüística a les empreses municipals 2018. (Exp. 303/2018)

Conforme disposen els articles 17.3b i 20.8a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/inex).

També s'exposarà al tauler d'edictes de l'Ajuntament de Capdepera, al portal web municipal www.ajcapdepera.net i a altres espais de difusió de l'activitat municipal.

Primera. Beneficiaris

En poden ser beneficiàries les empreses, amb personalitat física o jurídica, ubicades al terme municipal de Capdepera.

Segona. Finalitat

La finalitat d'aquesta convocatòria és:

- Garantir i estendre la presència de la llengua catalana a l'àmbit empresarial, juntament amb la resta de llengües pròpies del sector turístic d’aquest municipi.

- Treballar en temes de qualitat i diversitat lingüística com a sinònims de qualitat empresarial.

- Fer difusió d'aquelles empreses municipals que fomentin la normalització lingüística a la seva empresa.

- Mostrar el compromís de difusió de la llengua catana de les empreses sol·licitants de la present subvenció, per la qual cosa hauran de col·locar en un lloc visible de la seva empresa l'adhesiu de compromís lingüístic facilitat per l'Ajuntament.

Per aquest motiu, s'acorda la convocatòria de subvencions per a la normalització a les empreses municipals 2018, per als següents conceptes:

a) Rètols comercials i de vehicles. Se n’exclouen rètols que utilitzin onomatopeies, paraules intraduïbles o que tenguin la mateixa grafia en català que en una altra llengua.

b) Edició o renovació de cartes de restaurants i bars incloent-hi el català.

c) Documents publicitaris o administratius que incloguin el català (targetes, fullets, paper d’embolicar, bosses, calendaris, factures i pressupostos, catàlegs,...).

Tercera. Bases reguladores

- Reglament municipal de normalització lingüística.

- Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

- Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

Quarta. Crèdit

Durant l’exercici pressupostari de 2018 es destina la quantitat de amb càrrec a la partida pressupostària 330/482024, 1.200€, de subvencions per normalització lingüística de comerços municipals.

Cinquena. Import

L’import de cada ajut es fixarà segons els criteris objectius següents:

a) Per edició de rètols comercials i de vehicles:

- Versió exclusivament en català: un 35% sobre el cost generat, màxim 250 €.

- Versió en català juntament amb altres llengües: proporcional a l’ús que se’n faci respecte del conjunt de llengües del rètol.

b) Per edició o renovació de cartes de restaurants i bars Incloent-hi el català: un 50% sobre el cost generat, màxim 250 €.

c) Per edició de documents publicitaris o administratius que incloguin el català (targetes, fullets, calendaris, factures i pressupostos, catàlegs,...): 50% sobre el cost generat, màxim 150 €.

Sisena. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds serà a partir de l’endemà d'haver-se publicat aquest extracte de convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Finalitzarà dia 26 d'octubre de 2018.

Setena. Lloc de presentació de sol·licituds

Registre General de l’Ajuntament de Capdepera, de 9h a 14h, a qualsevol de les dues oficines municipals:

- Capdepera: c. Ciutat, 20. 07580 Capdepera

- Cala Rajada: Centre Cap Vermell: c. l’Agulla, 50. 07590 Cala Rajada.

Així mateix, també es podran presentar a qualsevol dels llocs establerts en l’article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Capdepera, 27 de febrer de 2018

El Batle,

Rafel Fernández Mallol