Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 2503
Aprovació del Padró de l'Impost sobre vehicles de tracció mecànica 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Batlle, assistit per Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 16/02/2018, ha resolt:

PRIMER: Aprovar el padró de l'Impost sobre vehicles de tracció mecànica de l’exercici 2018, elaborat sobre el de l'exercici anterior, tot incorporant les modificacions corresponents, per un import total de 339.836,36 i que conté 6.219 subjectes passius.

SEGON: Exposar al públic per un termini de 15 dies, a comptar des de el següent al de la seva publicació en el BOIB, aquest padró als efectes de notificació previstos en l’art. 102.3 de la Llei 58/2003, General Tributària, mitjançant edicte publicat al BOIB, i exposats al tauler d’anuncis municipal. Contra aquesta notificació es pot presentar recurs de reposició previ al contenciós administratiu durant un termini d'un mes, tal i com disposa l'art. 14 del RDL. 2/2004, de 5 de març.

TERCER: Procedir al cobrament de les quotes tributàries pels òrgans de recaptació de la Corporació.

QUART: El període de cobrament en voluntària serà el comprès entre els dies 15 de març i el 15 de maig, inclusivament, domiciliats dia  3 d'abril , procedint, transcorregut el període abans esmentat, al cobrament en via executiva dels rebuts impagats, tot aplicant el recàrrec que sigui procedent.

CINQUÈ: El pagament de les quotes tributàries es farà en l'Oficina Municipal de Recaptació, de dilluns a divendres, en l'horari d'atenció al públic d'aquest Ajuntament i en les Entitats Bancàries col·laboradores, "La Caixa", "BMN Sa Nostra", "SCH", “BBVA” i “Banca March”.

SISÈ: Donar compte de l’aprovació d’aquest Padró al Ple de la Corporació en la primera sessió que se celebri.

 

Signat as Castell en la data (5 de març de 2018)

El Batlle,

José Luis Camps Pons