Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 2502
Informació pública dels plecs de condicions i convocatòria simultània de licitació del contracte del servei de recollida selectiva i gestió de roba i calçat usat mitjançant contenidors específics

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per decret de batlia de 5 de març de 2018  s’ha aprovat l’expedient de contractació que és objecte d’aquest anunci. De conformitat amb aquest i als efectes prevists a l’article 188 de la Llei 20/2006, municipal i de règim local de les Illes Balears, els plecs de condicions reguladors d’aquesta contractació s’exposen al públic durant el termini de 10 dies naturals, comptadors a partir del següent al de la inserció d’aquest anunci en el BOIB, perquè puguin presentar-s’hi reclamacions amb caràcter simultani a l’obertura del procediment de licitació.

1. Entitat adjudicadora

a) Organisme: Ajuntament de Manacor.

b) Dependència que tramita l'expedient: Contractació

2. Objecte del contracte

a) Descripció: recollida selectiva i gestió de roba i calçat usat mitjançant contenidors específics en el terme de Manacor

b) Termini del contracte: 1 any i 6 mesos

c) Exp. Núm. 11/2018

3. Tramitació, procediment i forma d'adjudicació

a) Tramitació: ordinària.

b) Procediment: obert.

c) Forma: selecció en funció de diversos criteris.

Es reserva la participació en el procediment d’adjudicació exclusivament a Centres Especials d’Ocupació i a empreses d’inserció regulades a la Llei 44/2007, de 13 de desembre

4. Cànon mínim: 550 euros

5. Garanties: Definitiva: 5% del preu d’adjudicació.   

6. Presentació de les ofertes

a) Data límit de presentació: 15 dies naturals comptats des del següent al de la publicació de l’anunci de licitació al BOIB, de 9 a 14 hores, si el darrer dia fos inhàbil o dissabte es prorrogarà fins el primer dia hàbil.

b) Documentació a presentar: la indicada a la clàusula  15 del plec de clàusules administratives.

c) Lloc de presentació:

1r. Entitat: Registre d’entrada de l’Ajuntament de Manacor

2n. Domicili: plaça Convent, 1

3r. Localitat i codi postal: Manacor 07500.

4t. Telefon: 971849100. Fax: 971849133

7. Obertura de les ofertes

L’obertura del sobre B tindrà lloc el sèptim dia natural, a las 12 hores a l’edifici administratiu (2n pis, Ajuntament nou) a comptar des de l’obertura de la documentació administrativa. Si fos inhàbil o dissabte es prorrogarà al dia hàbil següent.

8. Documentació requerida per acreditar les condicions mínimes de solvència econòmica, financera i  tècnica.

Els que consten a la clàusula 19, apartat d) del PCA:

Acreditació de la solvència la qual podrà ser acreditada alternativament mitjançant:

A) La classificació en el registre de contractistes de serveis en el grup R, subgrup 5 i categoria 2 de l’annex II del Reglament general de la Llei de contractes de les Administracions Públiques que estableix la correspondència entre subgrups de classificació i codis CPV dels contractes de serveis.

B) Els següents requisits específics de solvència econòmica i tècnica per qualsevol dels mitjans següents:

La solvència econòmica s’acreditarà per qualsevol dels mitjans següents:

1- Volum anual de negocis dels serveis o treballs realitzats per l’empresa disponibles en funció a la data de creació o d’inici d’activitats de l’empresari, o bé volum anual de negocis en l’(dades personals ocultes)àmbit de les activitats corresponents a l’objecte del contracte en els tres darrers exercicis conclosos.

Serà requisit mínim de solvència: que l’any del major volum de negocis en el curs dels darrers 3 anys conclosos, ha de ser al  menys d’una vegada i mitja el valor anual mig del contracte si la durada del contracte és superior a 1 any (180.374,19 €), o amb una quantia  mitjana dels tres anys que ha de ser com a mínim d’una vegada i mitja el valor anual mig del contracte si la durada del contracte és superior a 1 any. (180.374,19 €),

 (dades personals ocultes) 2. Patrimoni net, o bé ratio entre actius i passius, al tancament del darrer exercici econòmic per al  que està vençuda l’obligació d’aprovació de comptes anuals. Serà requisit mínim de solvència, acreditar que disposa d’uns fons propis(patrimoni net) que siguin d’almenys el 20% de l’import del contracte(43.650,5 €)

La solvència tècnica s’acreditarà per qualsevol dels mitjans següents:

- Certificats expedits o visats per l’òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic, i quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquests o a falta d’aquest certificat, mitjançant una declaració del licitador.

Serà requisit mínim de solvència  haver executat serveis respecte els quals:

 L’import anual acumulat a l’any de major execució sigui igual o superior a la seva anualitat mitja ( 120.249,46 €)

- Una declaració en què s’indiqui la maquinària, material i equip tècnic del qual es disposarà per a la realització del contracte. S’hi ha d’adjuntar la documentació acreditativa pertinent. Serà requisit mínim de solvència  disposar dels contenidors de roba i calçat exigits com mínim en el PPT

9.- Habilitació empresarial

Els licitadors  hauran d’acreditar de conformitat amb l’article 54 del TRLCSP la següent habilitació professional, que és exigible per a la realització de la prestació objecte del contracte. Tenir la consideració de Centres Especials d’Ocupació regulats al Real Decret Legislatiu 1/2013, de 29 de novembre, pel qual s’aprova el Text refús de la Llei general de drets de les persones amb discapacitat i la seva inclusió social, que compleixin amb els requisits establerts a dita normativa per tenir aquesta consideració (article 43.2 ) i que acreditin la seva inscripció en el Registre de Centres Especials d’ocupació de la Conselleria de Treball, Comerç i Industria de les Illes Balears en una activitat econòmica que abrasi l’objecte del contracte, o d’Empreses d’Inserció regulades a la Llei 44/2007, de 13 de desembre, que compleixin amb els requisits establerts a dita normativa per tenir aquesta consideració i que acreditin la seva inscripció en el Registre d’Empreses d’Inserció de la Conselleria d’Economia i Competitivitat de les Illes Balears  en una activitat econòmica que abrasi l’objecte del contracte. Amb la condició que al menys el 30% dels treballadors dels centres especials d’ocupació i de les empreses d’inserció siguin treballadors amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

10.Criteris d’adjudicació : Els que consten a la clàusula 18 del PCA:

1. Per augment del cànon mínim de licitació indicat en el plec (550 €): de 0 a  15 punts.

2. Nombre de contenidors, superant el mínim establert al PPT (22 contenidors). A raó de 0,5 punts per a cada contenidor. Fins un màxim de 2 punts.

3. Ampliació de la campanya informativa a premsa escrita. S’atorgaran 0,1 punts per a cada publicació a cada un dels mitjans locals de premsa escrita respecte al mínim exigit la qual podrà realitzar-se a l’inici del segon any de contracte. Màxim d’1 punt.

11. Condicions especials d’execució de caràcter social

Complir amb totes les disposicions en vigor en matèria laboral, de seguretat social i de seguretat i salut en el treball aplicades a les persones treballadores vinculades a l’execució del contracte, segons s’especifica a la clàusula 25 del PCA.

 

 Manacor, 5 de març de 2018

El batle, per delegació de firma (Decret 3093/2017)

Isabel Febrer Gelabert