Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 2493
Resolució de la directora gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca de 28 de febrer de 2018 per la qual es modifica la composició dels membres assessors de la directora gerent per a resoldre la provisió del lloc de feina, pel procediment de lliure designació, de cap de Servei de Cirurgia General i Aparell Digestiu de l’Hospital Comarcal d’ Inca, establerta per la Resolució de la directora gerent de 30 de gener de 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 17 de 6 de febrer de 2018, es va publicar la Resolució de la directora gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca de 30 de gener de 2018 per la qual es convoca la provisió del lloc de feina, pel procediment de lliure designació, de cap de Servei  de Cirurgia General i Aparell Digestiu de l’Hospital Comarcal d’ Inca.

2. En data 22 de febrer de 2018 el Sr. Gabriel Ventayol Clar presenta la seva renúncia a formar part dels membres assessors de la directora gerent per a resoldre aquesta convocatòria.

Resolució

1. Modificar la composició dels membres assessors de la directora gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca per a resoldre el lloc de feina, pel procediment de lliure designació, de cap de Servei de Cirurgia General i Aparell Digestiu de la plantilla autoritzada de l’Hospital Comarcal d’ Inca, quedant la composició de la manera següent:

a. Atanasio Garcia Pineda Director Assistencial del Servei de Salut.

b. Onofre Pons Sureda Director Metge de l’Hospital Comarcal d’Inca.

c. Fernando Alcaide Matas Cap de Servei de Cirurgia General i Aparell Digestiu de l’ Hospital Mateu Orfila.

d. Xavier González Argente Cap de Servei de Cirurgia General i Aparell Digestiu de l‘Hospital Universitari de Son Espases.

e. Estefania Ollé Sesé FEA de Cirurgia General i Aparell Digestiu de l’Hospital Comarcal d’Inca.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d’anuncis dels Serveis Centrals del Servei de Salut i de l’hospital al que correspon el lloc convocat, segons estableix l’article 23 del Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places a les institucions sanitàries de la Seguretat Social.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució, d’acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També s’hi pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, els interessats poden optar per interposar contra aquesta resolució un recurs de reposició davant del mateix òrgan que l’ha dictada en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució. En aquest cas no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que no s’hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs de reposició, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Inca, 28 de febrer de 2018

La Directora Gerent,

Soledad Gallardo Bonet

Per delegació de la consellera de Salut

(BOIB 10/2016 i BOIB 119/2017)