Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 2485
Decret del president, per substitució, del Consell Insular de Mallorca, pel qual s’assignen les funcions de Secretaria Tècnica del Departament de Modernització i Funció Pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El president, per substitució, el dia 23 de febrer de 2018, va resoldre:

«Fets

1. La secretària tècnica del Departament de Modernització i Funció Pública, el dia 14 de febrer de 2018, va presentar la renúncia al càrrec, amb efectes de dia 25 de febrer de 2018.

2. Les conselleres executives de Modernització i Funció Pública i de Territori i Infraestructures, el dia 21 de febrer de 2018, han formulat la petició que mentre no es designi una nova persona titular per ocupar la Secretaria Tècnica del Departament de Modernització i Funció Pública n’exerceixi les funcions el director insular d’Infraestructures i Mobilitat.

Fonaments jurídics

1. En l'article 30 del Reglament orgànic del Consell de Mallorca, aprovat pel Ple dia 2 de juliol de 2001 (BOIB núm. 102, de 25 d'agost) i modificat per diversos acords posteriors, es disposa que correspon a la Presidència nomenar i separar les persones que han d’ocupar els càrrecs de directors insulars i secretaris tècnics.

Per tot això, resolc:

1. Disposar que, a partir de dia 26 de febrer de 2018, de manera transitòria i fins que no es produeixi el nomenament de la persona que ha d’ocupar la Secretaria Tècnica del Departament de Modernització i Funció Pública, n’exerceixi les funcions el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, senyor Joan Cifre Martínez.

2. Comunicar-ho a les persones interessades.

3. Publicar-ne el contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

4. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.»»

 

Palma, 2 de març de 2018

Per delegació del president, el secretari general

Jeroni M. Mas Rigo

(Decret de 17 de juliol de 2015, BOIB núm. 114, de 28 de juliol de 2015)