Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 2421
Licitació servei mediació intercultural

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En execució de l’acord de la Junta de Govern Local de 27 de febrer de 2018, i conforme l'art. 142 del Reial decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de contractes del sector públic (TRLCSP), s’anuncia licitació de contracte:

1. Entitat adjudicadora

a) Organisme: Ajuntament de Campos

b) Dependència que tramita l’expedient: Secretaria

c) Obtenció de documentació i informació complementària: Ajuntament de Campos, departament de secretaria, s’haurà de sol·licitar dins el termini de fins a sis dies abans de la data de presentació de propostes. Domicili: Pç. Major, 1 de Campos 07630. Correu electrònic: secretaria@ajcampos.org, Perfil de contractant al qual es tindrà accés segons les especificacions que es regulen en la pàgina web següent:

https://www.ajcampos.org/web/intranet/perfil-de-contractant

d) Numero d’expedient: 2018008

2. Objecte del contracte

a) Contracte de serveis

b) Descripció de l’objecte: Servei de mediació intercultural de l’Ajuntament de Campos. Codi CPV: 85320000-8.

c) Lloc execució: Campos.

d) Termini d’execució.- 1 any amb possibilitat de pròrroga per 1any més.

3. Tramitació, procediment i forma d’adjudicació.

a) Tramitació: Ordinària.

b) Procediment: Obert amb diversos criteris d’adjudicació.

c) Criteris d’adjudicació i avaluació: i) Criteris avaluables mitjançant fórmula (preu), es valorarà fins a 51 punts.

ii) Criteris avaluables mitjançant judici de valor (projecte tècnic del servei), es valorarà fins a 49 punts.

4. Valor estimat del contracte: 19.834,72 euros.

5. Pressupost base de licitació: Constitueix el tipus de licitació que els licitadors hauran millorar a la baixa en les seves ofertes, l’import de: 9.917,36 euros. L’mport total del contracte és de 12.000 euros.

6. Garanties:

a) Provisional, no exigida.

b) Definitiva, no exigida.

7. Requisits específics del contractistes.

a) Solvència econòmica i financera.- No exigida.

b) Solvència tècnica o professional.- Experiència en l’execució de contractes del mateix tipus o naturalesa al que correspon l’objecte d’aquest, que s’acreditarà mitjançant una relació dels serveis executats per l’interessat en els últims cinc anys, i els requisit mínim serà que l’import acumulat en l’any de major execució sigui igual o superior a 6.942,15 euros.

 

a) Podran presentar-se al registre general, plaça Major, 1 de Campos, entre les 9.00 i les 13.00 hores en el termini de quinze dies naturals, comptats des de l’endemà de la publicació de l’anunci al BOIB. Si el darrer dia és inhàbil, el termini acabarà el primer dia hàbil següent. Termini de manteniment de les ofertes: Tres mesos.

b) Documentació i model de proposició.- Segons allò previst a les clàusules 12 a 14 del plec de clàusules administratives. Els licitadors podran aportar una declaració responsable que indiqui que acompleixen totes les condicions establertes legalment per contractar amb l’administració.

9. Obertura de proposicions: Serà públic a la Sala d’Actes de l’Ajuntament a les 8.30 hores del segon dia hàbil següent al dia que finalitzi el termini de presentació de les ofertes, si fos inhàbil, seria el primer hàbil següent.

10. Despesa màxima de publicitat a càrrec de l’adjudicatari: 0 euros.

11. Exposició del plec de clàusules administratives particulars: Durant els deu primers dies naturals següents a la publicació d’aquest anunci es podran presentar al·legacions, i si fos necessari, s’ajornaria la licitació el temps necessari per resoldre les reclamacions.

Campos, 27 de febrer de 2018

El Batle,

Sebastià Sagreras Ballester