Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 2397
Citació a termini a les persones interessades en el recurs contenciós administratiu núm. 406/2017 interposat per l’entitat PLAÇA DE SANT FERRAN, S.L. contra l’acord del Ple del Consell Insular de Formentera, de dia 29 de setembre de 2017, d’aprovació definitiva de la modificació núm. 2 de les NNSS-PTI Formentera, de redelimitació dels conjunts històrics

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vist l’ofici de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears de data 23 de gener de 2018 (RGE Consell de Formentera núm. 2146, de 2 de febrer de 2018), mitjançant el qual es posa de manifest la interposició del recurs contenciós administratiu, actuacions procediment ordinari 406/2017, pel procurador Sr. Francisco Tortella Tugores, en nom i representació de l’entitat PLAÇA DE SANT FERRAN, S.L. contra l’acord del Ple del Consell Insular de Formentera, de dia 29 de setembre de 2017, d’aprovació definitiva de la modificació núm. 2 de les NNSS-PTI de Formentera.

Es fa públic que PLAÇA DE SANT FERRAN, S.L. ha interposat recurs contenciós administratiu, actuacions 406/2017, que se segueix pels tràmits del procediment ordinari davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, contra l’acord del Ple del Consell Insular de Formentera, de dia 29 de setembre de 2017, d’aprovació definitiva de modificació núm. 2 de les NNSS-PTI de Formentera.

Tot això en compliment del que disposa l’article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, amb relació als articles 43 i 45 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, perquè serveixi de citació a termini a les persones interessades per tal que, si escau, puguin comparèixer davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, a Palma (Mallorca), a les esmentades actuacions (PO 406/2017), en el termini de NOUS DIES comptadors a partir de l’endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial. Així mateix, se’ls fa saber que si s'hi personen fóra del termini indicat se’ls considerarà com a part, sense haver de retrotreure ni d’interrompre el curs del procediment per això, i que si no s’hi personen oportunament continuarà el procediment en els seus tràmits, sense ser necessari notificar-los-ho.

  

 Formentera  28/02/2018

La Vicepresidenta Primera del Consell Insular de Formentera,

Susana Labrador Manchado.