Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 2389
Notificació de proposta de resolució d’expedient per infracció administrativa en matèria de caça núm. 3/2016-1644

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Donat que no ha estat possible notificar la proposta de resolució de l’expedient sancionador per infracció en la normativa de caça, Llei 6/2006, de 12 d'abril, balear de caça i pesca fluvial, modificada per la Llei 6/2007, de 27 de desembre, de mesures tributàries i economicoadministratives i posteriorment modificada per Llei 3/2013, de 17 de juliol, us notificam, d’acord amb el que es determina a l’article 44 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, a la persona interessada que es detalla en l’annex adjunt que l’instructor anomenat en el procediment administratiu ha dictat proposta de resolució de l’expedient sancionador per presumpta infracció comesa en matèria de caça.

Se us comunica que a partir d’aquest moment podeu accedir amb l’assistència, en el seu cas, dels assessors que necessitin, al contingut de l’expedient que es troba a les dependències del Departament de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí del Consell Insular d’Eivissa, a la av. de Espanya, 49, 3r pis, per tal d’obtenir còpies dels documents que contengui a l’empar del que estableix l’art. 14 del Decret 14/1994, de 10 de febrer, pel qual s’aprova el Reglament del procediment a seguir per l’Administració de la Comunitat Autònoma en l’exercici de la potestat sancionadora, i se us concedeix un termini de quinze dies hàbils a contar des del següent a la recepció d’aquesta publicació per que formuleu al·legacions i presenteu els documents i les informacions que considereu pertinents. Així mateix, podreu reconèixer la vostra responsabilitat i fer efectiva la sanció corresponent. En cas de no efectuar al·legacions ni reconèixer la vostra responsabilitat dins del termini legalment establert, es dictarà resolució definitiva de l’expedient.

La qual cosa us notific per al vostre coneixement i als efectes oportuns

  

Eivissa, 28 de febrer de 2018

La ST de Medi Ambient, Agricultura, Cultura, Educació, Patrimoni, Esports i Joventut
Maria Catalina Tur Torres

Núm. d’expedient.: 3/2016-1644

Presumpte infractor: (dades personals ocultes)

Data de proposta de resolució: 1 de febrer de 2018

Preceptes infringits: Infracció de l’article 73.4 de la Llei 6/2006, de 12 d’abril, de caça i pesca fluvial (BOIB núm. 61, de 27 d’abril de 2006) modificada per la Llei 6/2007, de 27 de desembre, de mesures tributàries i economicoadministratives (BOIB núm. 16 de 30 de juliol de 2013), article relacionat amb el 33,3.1.b de la Llei Balear de caça, referent als estris, armes, municions, calibres i dispositius auxliars.

Últim domicili: (dades personals ocultes)

Municipi: Sant Antoni de Portmany