Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 2350
Informació pública dels plecs de condicions i convocatòria simultània de licitació del contracte de subministrament de carburant (gasoil tipus C) per a les instal·lacions esportives del terme municipal de Manacor, no subjecte a regularització harmonitzada

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de la presidenta del Patronat municipal d’esports de 26 de febrer de 2018 s’ha aprovat l’expedient de contractació que és objecte d’aquest anunci. De conformitat amb aquest i als efectes prevists a l’article 188 de la Llei 20/2006, municipal i de règim local de les Illes Balears, els plecs de condicions reguladors d’aquesta contractació s’exposen al públic durant el termini de 10 dies naturals, comptadors a partir del següent al de la inserció d’aquest anunci en el BOIB, perquè puguin presentar-s’hi reclamacions amb caràcter simultani a l’obertura del procediment de licitació.

1. Entitat adjudicadora

a) Organisme: Patronat municipal d’esports de l’Ajuntament de Manacor.

b) Dependència que tramita l'expedient: Contractació

c) Exp. núm.: 07/2018

2. Objecte del contracte

a) Descripció: subministrament carburant gasoil tiups C per a les instal·lacions esportives

b) Termini del contracte: 1 any, prorrogable per un altre any

3. Tramitació, procediment i forma d'adjudicació

a) Tramitació: ordinària.

b) Procediment: obert.

c) Forma: selecció en funció d’un únic criteri.

4. Despesa anual

9.898,67 euros sense IVA; 11.977,40 euros 21% d’IVA inclòs

El preu unitari màxim de licitació consisteix en el descompte mínim amb dos decimals a aplicar sobre el preu de venda al públic, més l’IVA i imposts

5. Garanties

Definitiva: 5% del preu d’adjudicació.   

6. Presentació de les ofertes

a) Data límit de presentació: 15 dies naturals comptats des del següent al de la publicació de l’anunci de licitació al BOIB, de 9 a 14 hores, si el darrer dia fos inhàbil o dissabte es prorrogarà fins el primer dia hàbil.

b) Documentació a presentar: la indicada a la clàusula 15 del plec de clàusules administratives.

c) Lloc de presentació:

1r. Entitat: Registre d’entrada de l’Ajuntament de Manacor

2n. Domicili: plaça Convent, 1

3r. Localitat i codi postal: Manacor 07500.

4t. Telefon: 971849100. Fax: 971849133

7. Obertura de les ofertes

L’obertura del sobre B tindrà lloc el sèptim dia natural, a las 12 hores a l’edifici administratiu (2n pis, Ajuntament nou) a comptar des de l’obertura de la documentació administrativa. Si fos inhàbil o dissabte es prorrogarà al dia hàbil següent.

8. Documentació requerida per acreditar les condicions mínimes de solvència econòmica, financera i  tècnica.

La solvència econòmica o financera s’acreditarà per qualsevol dels mitjans següents:

1) Volum anual de negocis dels serveis o treballs realitzats per l’empresa disponibles en funció a la data de creació o d’inici d’activitats de l’empresari, o bé volum anual de negocis en l’àmbit de les activitats corresponents a l’objecte del contracte en els tres darrers exercicis conclosos.

 Serà requisit mínim de solvència: que l’any del major volum de negocis en el curs dels darrers 3 anys conclosos, ha de ser al menys d’una vegada i mitja el valor estimat del contracte: 31.032,33 € sense IVA o amb una quantia  mitjana dels tres anys que ha de ser com a mínim d’una vegada i mitja el valor estimat del contracte: 31.032,33 € sense IVA

2) Patrimoni net, o bé ratio entre actius i passius, al tancament del darrer exercici econòmic per al  que està vençuda l’obligació d’aprovació de comptes anuals.

Serà requisit mínim de solvència, acreditar que disposa d’uns fons propis(patrimoni net) que siguin d’almenys el 20% de l’import del contracte sense IVA (financer): 1.979,73 € sense IVA

La solvència tècnica s’acreditarà amb el següent mitjà:

1-Una relació dels principals subministraments realitzats en els darrers cinc anys, que inclogui: import, dates i beneficiaris públics o privats. Aquests subministraments s’acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l’òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic .Quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest, o a falta d’aquest certificat, mitjançant una declaració de l’empresari. Qualsevol altre mitjà dels indicats queda exclòs, a aquests efectes queda doncs exclòs per acreditar la solvència, els acords de l’òrgan de contractació d’adjudicació del contracte, i els propis contractes, documents que no acrediten que el contracte s’hagi executat totalment, els quals solament acrediten que l’oferta del licitador va ser seleccionada.

Serà requisit mínim de solvència  haver executat subministraments respecte els quals: L’import anual acumulat a l’any de major execució sigui  igual o superior a la seva anualitat mitja: 10.344,11 € sense IVA

9.Criteris d’adjudicació

Els que consten a la clàusula 18 del plec de clàusules administratives:

Percentatge de descompte.  El contracte s’adjudicarà al licitador que oferti el major percentatge de descompte amb un màxim de dos decimals sobre el preu per litre de carburant  el dia del subministrament .

10. Condicions especials d’execució de caràcter social

Complir amb totes les disposicions en vigor en matèria laboral, de seguretat social i de seguretat i salut en el treball aplicades a les persones treballadores vinculades a l’execució del contracte, segons s’especifica a la clàusula 25 del PCA.

Manacor, 26 de febrer de 2018

La presidenta del Patronat municipal d’Esports

Catalina Riera Mascaró