Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE MODERNITZACIÓ I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 2095
Resolució de la consellera executiva de Modernització i Funció Pública de dia 19 de febrer de 2017, per la qual es designa el Tribunal Qualificador que ha de respondre del procediment de promoció interna de 5 places de sergent o sergenta per al Consell de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Us comunic que la consellera executiva del Departament de Modernització i Funció Pública del Consell Insular de Mallorca en el dia d’avui, ha resolt:

“Fets

1. BOIB núm. 16, de 3 de febrer de 2018, on es publica el Decret de la Presidència de dia 30 de gener, de la convocatòria per al proveïment de 5 places de sergent o sergenta del Consell de Mallorca.

2. BOE núm. 40 de dia 14 de febrer de 2018 on es publica l’anunci d’aquestes 5 places de sergent o sergenta, el qual obre el termini per a la presentació d’instàncies.

3. D’acord amb la base 7, el Tribunal Qualificador és nomenat per el conseller o consellera competent en matèria de funció pública del Consell de Mallorca.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Nomenar el Tribunal Qualificador que ha de respondre del procediment de promoció interna per al proveïment de 5 places de sergent o sergenta per al Consell de Mallorca, convocat per Decret de la Presidència de dia 30 de gener de 2018 i  que està constituït pels següents membres.

President:    Titular: Sr. David Rotger Llinas

                     Suplent: Sr. Juan Cifuentes Gomez

Vocals:          Titular: Sr. Pedro Ladaria Sureda

                     Suplent: Sr. Antoni Torrens Caldentey

                     Titular: Sra. Antònia Garau Matheu

                     Suplent: Sra. Rosa Llabrés Planas

                     Titular: Sra. Francisca Joana Mora Monserrat

                     Suplent: Sr. Joan Soler Llinàs

                     Titular: Sra. Jacinta Rosselló Pons

                     Suplent: Sr. Luís Sánchez Martínez

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, al Tauler d’edictes de la Llar de la Infància i a la seu electrònica del Consell de Mallorca.

Interposició de recursos

“Contra aquest acte de tràmit, no hi escau cap recurs administratiu, tot i que la persona interessada pot al·legar la seva oposició per a la seva consideració en la resolució que posi fi al procediment. No obstant això, si s’estima que concorre alguna de les circumstàncies assenyalades a l’article 112.1 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, cap interposar el recurs administratiu que procedeixi, fonamentat en qualsevol dels motius de nul·litat o anul·labilitat previstos legalment.”

 

Palma, 22 de febrer de 2017

La secretaria tècnica de Modernització i Funció Pública
Per delegació de la Consellera Executiva
(BOIB Núm. 117 de 04-08-2015)
Elena Carrillo Hernández