Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 2066
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 21 de febrer de 2018 per la qual s’adjudica, pel procediment de promoció interna temporal, una plaça de tècnica superior de la funció administrativa (A1) adscrita la Subdirecció de Coordinació Administrativa dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears d’1 de desembre de 2017 (BOIB núm. 153/2017, de 16 de desembre) es va aprovar la convocatòria per cobrir, pel procediment de promoció interna temporal, una plaça de tècnic/tècnica superior de la funció administrativa (A1) de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. La Comissió de Selecció es va reunir el 18 de gener de 2018 i va comprovar que només s’havia presentat una sol•licitud en el termini establit.

3. El 19 de gener de 2018 es varen publicar les llistes provisionals d’admesos i d’exclosos.

4. La Comissió de Selecció es va reunir el 15 de febrer de 2018 i va comprovar que durant el termini establit no s’havia presentat cap al•legació a la llista provisional d’admesos. Atès que només hi ha un aspirant admès i que compleix tots els requisits, la Comissió considera que no cal fer cap procés de selecció.

Per tot això dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Elevar a definitiva les llistes provisionals d’admesos i d’exclosos.

2. Adjudicar, pel procediment de promoció interna temporal, la plaça de tècnica superior de la funció administrativa (A1) de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears a la senyora María Victoria Muñoz García, atès que és l’única candidata.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució, d’acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També s’hi pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, els interessats poden optar per interposar contra aquesta resolució un recurs de reposició davant el mateix òrgan que la dicta en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució. En aquest cas no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que no s’hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs de reposició, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 21 de febrer de 2018

El director general

Julio Miguel Fuster Culebras