Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 2043
Aprovació de nova regulació d'estacionament limitat d'acord amb el que estableix l'Ordenança general de circulació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El batle-president d’aquest Ajuntament en data denou de febrer de dos mil devuit ha resolt literalment el següent:

“Vist l’escrit del Cap de la Policia Local en el qual informa que degut a les obres d’embelliment dels carrers Portell, Sebastià Vila i un tram de Plaça Major de Santanyí hi ha hagut una disminució important del nombre de places d’estacionament en aquests carrers i que per tal de millorar la distribució i l’aprofitament de l’espai públic en aquesta zona proposa la regulació de 2 places del carrer Plaça Major amb el sistema general d’estacionament regulat gratuït amb limitació horària que es desenvolupa en l’article 43 de l’Ordenança general de circulació del terme municipal de Santanyí.

DISPÒS:

Establir com a zona regulada amb el sistema general d’estacionament regulat gratuït amb limitació horària les dues places d’estacionament ubicades a la Plaça Major davant l’immoble número 20. Es regularà amb l’horari d’estacionament limitat de dilluns a divendres de les 9:00 a les 13:00 hores i de les 16:00 a les 20:00 hores amb un temps d’estacionament màxim de 30 minuts.

La nova regulació d’estacionament estarà en vigor des del moment en que es dugui a terme la senyalització viària corresponent.

Aquesta resolució, d’acord amb el que estableix l’article 43.1 de l’Ordenança general de circulació, s’haurà de publicar al BOIB.”

 

Santanyí, 21 de febrer de 2018

El batle,

Llorenç S Galmés Verger