Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ INSTITUT SOCIOEDUCATIU S'ESTEL

Núm. 2042
Resolució de la gerent de la fundació Institut Socioeducatiu S'Estel per la qual se substitueixen dos membres de la Comissió Tècnica de Valoració de la convocatòria per cobrir temporalment llocs de treball de la categoria de tènic/a (grau mitjà) de centres socioeducatius, especialitat treballador/a social

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 14 de novembre de 2017 es publicà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució de la gerent de la Fundació Institut Socioeducatiu S’Estel de 8 de novembre de 2017 per la qual s’aproven les bases i la convocatòria d’una borsa per cobrir temporalment llocs de treball de la categoria de tècnic/a (grau mitjà) de centres socioeducatius, especialitat treballador/a social.

En l’annex 3 de les bases de la convocatòria es designen els membres que componen la Comissió Tècnica de Valoració.

Dos dels tècnics de la Comissió designats han presentat un escrit a la gerència mitjançant el qual no accepten el càrrec encomanat.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Designar la senyora Joana Ramis Barrios vocal primera titular, en substitució de la senyora Eva Siquier Fiol, designada inicialment.

2. Designar la senyora Silvia Maria Martín Moreno vocal primera suplent, en substitució de la senyora Magdalena Morey Gomila, designada inicialment.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de la Fundació.

Interposició de recursos

L’ordre jurisdiccional social és el competent per resoldre les controvèrsies derivades d’aquestes bases, d’acord amb la Llei 36/2011, de 10 d’octubre, reguladora de la jurisdicció social, i no s’hi pot interposar cap recurs en via administrativa ni cap reclamació prèvia a la via judicial social.

 

Marratxí, 9 de gener de 2018

La gerent

Josefina Tur Marí