Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALAIOR

Núm. 2020
Convocatoria Premi de Pintura , Ciutat d'Alaior 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de la Resolució de la regidora delegada de data 30 de gener de 2018 per la qual es convoque el Ixè Premi de Pintura Ciutat d’Alaior 2018

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria, text compet de la qual, es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions (http://www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/385625):

Primer. Objecte: Convocatòria del Ixè Premi de Pintura Ciutat d’Alaior 2018.

Segon. Premi. Hi haurà un premi de 2.500,00 euros ,destinats a una única obra guanyadora, triada per un Jurat d’experts . Es considera l’import d’aquest premi com a import líquid al qual se’l hi haurà aplicat la corresponent retenció d’IRPF 

L’obra premiada quedarà en propietat de l’Ajuntament d’Alaior amb la finalitat de passar a formar part del patrimoni institucional. La institució es reserva tots els drets de reproducció i explotació.

Tercer. Bases reguladores: Bases de la convocatòria es troben al portal de transparència de l’Ajuntament d’Alaior, en la adreça:

http://alaior.sedelectronica.es/transparency/5a8d1fd1-a0ed-40dc-af40-3dff1cd38f56/

Quart. Termini de presentació de les obres: El termini de presentació de les obres serà fins dia 30 de març de 2018, al Servei d’Atenció al ciutadà (SAC) de l’Ajuntament, de d’Alaior ( carrer Major, 11) de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30 hores o els dijous capvespre ( entre les 16.00 i les 19.30 h)

Cinquè. Presentació de les obres: Les obres s’hauran de presentar sense signar, amb el títol i un pseudònim escrits al dors. En l’acte de l’entrega de l’obra la persona que concursa adjuntarà en un sobre tancat les seves dades ( nom, adreça, telèfon de contacte, email, DNI, títol, mides, tècnica i pseudònim, per la qual cosa està previst l’ANNEX d’aquestes bases).

L’embalatge, transport i contractació d’assegurances de les obres serà a compte de la persona concursant.

Alaior, 7 de febrer de 2018

La regidora de Cultura

Isabel Rodríguez Anglada