Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TREBALL, COMERÇ I INDÚSTRIA

Núm. 2010
Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria per la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears de l’Acta de pròrroga del Conveni col·lectiu de l’empresa Limpiezas Sayago, SL, i la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (codi de conveni 07100202012014)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 20 d’octubre de 2017, la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de l’empresa Limpiezas Sayago, SL, acordà i subscriví la pròrroga del conveni esmentat.

2. El 26 de novembre de 2017, el senyor Jaime Salvador Sitjar Ramis, en representació de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu, sol·licità el registre, el dipòsit i la publicació de l‘Acta esmentada.

Fonaments de dret

1. L’article 90.3 del Text refós de la Llei de l’Estatut dels treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d’octubre.

2. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

3. L’article 45 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Inscriure i dipositar l’Acta de pròrroga del Conveni col·lectiu de l’empresa Limpiezas Sayago, SL, en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears.

2. Notificar aquesta Resolució a la Comissió Negociadora.

3. Ordenar la traducció del text a la llengua catalana i fer constar que la versió castellana del text és l’original signada pels membres de la Comissió Negociadora i que la versió catalana n’és una traducció.

4. Publicar l’Acta en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

   

Palma, 15 de gener de 2018

La directora general de Treball, Economia Social i Salut Laboral

Isabel Castro Fernández

Per delegació del conseller de Treball, Comerç i Indústria

(BOIB 105/2015)

               

ACTA DE NEGOCIACIÓ DEL CONVENI COL·LECTIU DE L’EMPRESA LIMPIEZAS SAYAGO, SL

A Palma, el 20 d’octubre de 2017 a les 12.00 h es reuneixen a la seu de l’Empresa d’una banda el Sr. Juan Manuel Sayago Maya, amb DNI 43069014-L, en representació de l’empresa LIMPIEZAS SAYAGO, SL, i de l’altra el Comitè d’Empresa, constituït per Gabriel Berenguer Bosch, Margarita Sitges Juan, Milagros Bonet Fuster i Rocío Tinoco Ferrera.

Ambdues parts es reconeixen novament capacitat legal plena per a la negociació del Conveni col·lectiu d’Empresa, constitueixen la comissió negociadora a l’efecte i actuen sota el principi d’autonomia de la voluntat de les parts i de bona fe.

El Conveni col·lectiu d’empresa amb codi 07100202012014 finalitza la seva vigència el 31 de desembre de 2017. L’article 4 preveu que en cas de falta de denúncia el Conveni queda prorrogat per un any.

No obstant això, ambdues parts han denunciat el Conveni en temps i forma i és del seu interès, després d’un període informal de negociació, acordar la pròrroga del Conveni col·lectiu en els termes que s’exposen més endavant. Per això, ambdues parts acorden iniciar en aquest acte les negociacions formals.

L’Empresa manifesta la seva intenció de no realitzar canvis substancials en el Conveni col·lectiu, tret d’ampliar la seva durada. La representació dels treballadors està d’acord amb el mateix Conveni col·lectiu prorrogat en haver-se actualitzat els salaris.

Després d’un ampli debat, ambdues parts convenen i acorden:

PRIMER. Prorrogar el Conveni col·lectiu des de l’1 de gener de 2018 fins al 31 de desembre de 2022 en els mateixos termes, prorrogar els salaris recentment pactats fins al desembre de 2018 i revisar-los a partir de gener de 2019.

No havent-hi res més que tractar, ambdues parts donen conformitat a l’acordat i faculten l’Empresa per redactar un text nou amb els canvis introduïts.

Una vegada llegida l’Acta, ambdues parts la signen per duplicat a les 14.15 h del dia assenyalat a l’encapçalament.

Per l’Empresa, Juan Manuel Sayago Maya (signatura i segell)

Pel Comitè d’Empresa

Nom i llinatges

DNI

Signatura

Gabriel Berenguer Bosch

43120221-M

 

Margarita Sitges Juan

42996689-O

 

Milagros Bonet Fuster

42997126-T