Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 1841
Aprovació de l’Estudi de Detall d’ordenació de volums edificatoris i definició d’alineacions de la parcel·la amb emplaçament al C/ Salamanca, núm. 14, Urbanització Roca Llisa, Jesús

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la present, a l’efecte del seu general coneixement, es comunica que la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, en sessió ordinària celebrada el 9 de febrer de 2018, ha aprovat inicialment l’Estudi de Detall d’ordenació de volums edificatoris i definició d’alineacions de la parcel·la amb emplaçament al C/ Salamanca, núm. 14, Urbanització Roca Llisa, Jesús, essent els acords adoptats els següents:

 “Primer.- Aprovar inicialment l’Estudi de Detall per a l´ordenació de volums edificatoris i definició d’alineacions de la parcel·la denominada Green 1, resultant de l’agrupació de les finques registrals amb nombre 17817, 17818, 17819, 21039 i 23113, amb emplaçament al C/ Salamanca 14, Urbanització Roca Llisa, Jesús, promogut per l’entitat Golf de Ibiza, SL, redactat per l’arquitecte D. Ricard Sans Camps.

 2.- Sotmetre l’estudi de detall a informació pública per termini de 30 dies hàbils mitjançant inserció d’anunci al BOIB, en la seu electrònica de l’Ajuntament i en uns dels diaris de major difusió de l’illa, així como notificació individualitzada als interessats, per que es puguin formular les al·legacions o observacions que s’estimin oportunes.

 ../..”

 Santa Eulària des Riu, 15 de febrer de 2018

L’Alcalde

Vicente Marí Torres