Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 1812
Acord del Consell de Govern de 16 de febrer de 2018 pel qual s’atorga la distinció Cornelius Atticus 2017, en categoria femenina, a la senyora María Dolores Besné Tejada i, en categoria masculina, al senyor John Neville Peter Tunks

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el BOIB núm. 27, de 29 de febrer de 1996, es va publicar el Decret 22/1996, de 15 de febrer, que estableix la convocatòria de la distinció Cornelius Atticus, en reconeixement de les persones que han dedicat la seva vida a la pràctica o a la promoció de l’esport de les Illes Balears.

Mitjançant la Resolució de la consellera de Cultura, Participació i Esports publicada en el BOIB núm. 131, de 26 d’octubre de 2017, s’aprovà la convocatòria de la concessió de la distinció Cornelius Atticus 2017 a una vida dedicada a l’esport de les Illes Balears.

Per tot això, una vegada presentades les candidatures i valorades pel jurat de la distinció, en la sessió de 7 de febrer de 2018, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Cultura, Participació i Esports, en la sessió del dia 16 de febrer de 2018, adopta, entre d’altres, l’Acord següent:

Primer. Atorgar la distinció Cornelius Atticus de l’edició 2017 als següents candidats: en categoria femenina, a la senyora María Dolores Besné Tejada i, en categoria masculina, al senyor John Neville Peter Tunks, a títol pòstum.

Segon. Disposar la publicació d’aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 16 de febrer de 2018

La secretària del Consell de Govern

Pilar Costa i Serra