Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

EMPRESA MUNICIPAL BELLVER SA

Núm. 1791
Declaració com a deserta de la licitació del lot 2 del contracte de serveis de neteja de determinats edificis, dependències i instal·lacions municipals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el present anunci es fa públic que en sessió de data 15 de febrer de 2018 el Consell d´Administració de l´empresa municipal Bellver, SA ha adoptat el següent acord:

Declaració com a deserta de la licitació del lot 2 del contracte de serveis de neteja de determinats edificis, dependències i instal·lacions municipals 

Primer. Atès l´actual procediment obert amb tramitació ordinària que s´està portant a terme per a l´adjudicació del contracte de serveis de neteja de determinats edificis, dependències i instal·lacions municipals, estructurada en dos lots (1 i 2). 

Segon. Atès que a la licitació del lot 2 únicament es va presentar oferta per part d´una sola empresa, Tot Net S. Cooperativa, admesa a licitació.

Tercer. Atès que en el marc del procediment de licitació, en sessió de data 1 de febrer de 2018 es va adoptar acord de “Requeriment a l’empresa Tot Net, S. Cooperativa per a la presentació de documentació respecte a la contractació del lot 2 dels serveis de neteja de determinats edificis, dependències i instal·lacions municipals”, prèvi a l´adjudicació del contracte, acord que fou notificat a l´empresa licitadora en data 5 de febrer de 2018.

Quart. I atès el fet que, dins el termini concedit per a la presentació de documentació, concretament en data 13 de febrer de 2018 (Registre d´entrada de Bellver núm. 44/2018), l´empresa Tot Net S. Cooperativa ha presentat escrit en el qual manifesta que degut a la inviabilitat econòmica del lot 2 renúncia a la seva adjudicació.   

Per tot el que s´ha exposat, el Consell d´Administració de l´empresa municipal Bellver, SA acorda per unanimitat:

1. Declarar com a deserta la licitació del lot 2 del contracte de serveis de neteja de determinats edificis, dependències i instal·lacions municipals  mitjançant procediment obert.

2. Notificar el present acord a l´empresa licitadora Tot Net, S. Cooperativa.

3. Publicar el present acord en forma d´anunci al perfil del contractant de l´empresa municipal Bellver, SA, al Butlletí Oficial de l´Estat així com al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar el recurs especial en matèria de contractació a què es refereix l’article 40 del Text refós de la Llei de contractes del sector públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, davant el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals en el termini de quinze dies hàbils comptadors a partir de l’endemà del dia que s’hagi tramès la notificació o publicació d’aquesta Resolució. En tot cas, l’escrit d’interposició del recurs s’ha de presentar necessàriament en el registre del Consell d´Administració de l´empresa municipal Bellver, SA o en el registre electrònic del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, adreçat al Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals

(<https://sedeminhap.gob.es/es-ES/Sedes/TACRC/Paginas/Default.aspx>) ,

i s’hi ha d’adjuntar la documentació que estableix l’article 44.4 del Text refós de la Llei de contractes del sector públic, que és la següent:

a) El document que acrediti la representació del compareixent, tret que figuri unit a les actuacions d’un altre recurs pendent davant el mateix òrgan, cas en què es pot sol·licitar que s’expedeixi un certificat per unir-lo al procediment.

b) El document o documents que acreditin la legitimació de l’actor quan la tengui perquè li ha transmès un altre per herència o per qualsevol altre títol.

c) La còpia o el trasllat de l’acte exprés que sigui objecte de recurs, o indicació de l’expedient en què s’hagi dictat o del diari oficial o perfil de contractant en què s’hagi publicat.

d) El document o documents en què fonamenta el seu dret.

e) El justificant d’haver anunciat prèviament la interposició del recurs.

Amb caràcter previ, d’acord amb l’article 44.1 del Text refós de la Llei de contractes del sector públic, s’ha d’anunciar la interposició d’aquest recurs per mitjà d’un escrit que s’ha de presentar davant el Consell d´Administració de l´empresa municipal Bellver, SA en el termini establert per interposar el recurs, i en el qual s’ha d’especificar l’acte del procediment que n’hagi de ser objecte. No obstant això, d’acord amb l’article 17 del Reglament dels procediments especials de revisió de decisions en matèria contractual i d’organització del Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals, aprovat pel Reial decret 814/2015, d’11 de setembre, la presentació de l’escrit d’interposició davant l’òrgan de contractació produeix, a més, els efectes de l’anunci del recurs.

D’acord amb l’article 38 del Reglament dels procediments especials de revisió de decisions en matèria contractual i d’organització del Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals, la presentació del recurs davant el Tribunal s’ha de fer per via electrònica.

En cas que no s’opti per aquesta via, es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant els jutjats de lo contenciós administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució, d’acord amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Tot això sens perjudici d´altres recursos o accions que es considerin adients.

 

Sant Llorenç des Cardassar, 15 de febrer de 2018

El batle president,

Mateu Puigròs Sured