Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 1772
Encomana de gestió del Consell Insular d'Eivissa a fires, congressos i esdeveniments d'Eivissa, SAU., per a la organització de la participacio de la moda adlib a FITUR 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que el decret de presidència de 6 de juliol de 2015, d’estructura del govern del Consell Insular d’Eivissa i creació de departaments (BOIB núm. 103, de 10 de juliol de 2015), atribueix al Departament d'Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals l’activitat pròpia dels consells insulars en relació a la indústria i el foment i promoció de la moda.

Vista la providència d’incoació de la consellera executiva del Departament d'Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals de data 9 de gener de 2018, per la qual s’ordena que es duguin a terme tots els tràmits necessaris per a la formalització de l’encomanda de gestió entre el Consell Insular d’Eivissa i Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa SAU (en endavant, FECOEV), per l’organització de participació de la moda Adlib a la fira FITUR de l’any 2018 i la realització d'una roda de premsa a l'hotel Only You Atocha, de Madrid, el dia 18 de gener amb festa posterior per continuar amb l'expansió de la moda Adlib en el mercat nacional.

Atès que el Consell Insular d'Eivissa no disposa dels mitjans materials necessaris pel muntatge tècnic de lesactivitats per organitzar aquesta participació a FITUR consistent en el muntatge i l’assistència durant la fira turística a l’estand promocional d’Adlib, organització d’un acte promocional d’Adlib el dia 18 de gener (convocatòria, contractacions del serveis i actuacions relatius a la celebració d’aquest esdeveniment) que es desglossen en els següents serveis:

- Trasllat de material.

- Atenció de l'Estad a FITUR, gestió de l'esdeveniment

- Gestió de recerca d'emplaçament de celebració esdeveniment de premsa i festa i lloguer de la sala a l'hotel Only You

- Servei d'hostesses i models

- Servei de disc jockei d'amenització de la festa

- Contractació de presentadora

- Servei de còctel i begudes festa Adlib per a 200 persones

- Servei de transfers interns

- Servei d'agència de vips i influencers

- Instal·lacó d'equip de só, il·luminació i imatge

- Servei de seguretat

- Reportatge a 8 Madrid TV

- Disseny gràfic i imprempta

- Servei de fotografia en la roda de premsa, festa i photocall.

Vistos els articles 4.1 n) i 24.6 del Reial decret legislatiu 3/2011, mitjançant el qual s’aprova la Llei de contractes del sector públic (en endavant, LCSP), els quals estableixen els requisits exigits per a la realització de les encomandes de gestió.

Atesa la memòria tècnica de les actuacions previstes a realitzar per representar la moda Adlib a FITUR 2018, de data 10 de gener.

Atès que no existeixen objeccions jurídiques a la realització de la present encomana.

Considerant que la decisió de l’execució de les actuacions de la moda Adlib a FITUR és d’oportunitat política, i que la competència per concretar i aprovar la quantia determinada a aportar a FECOEV, SAU per l’encomanda de gestió directa i individual de la dita activitat és de la Consellera Executiva del Departament d'Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals.

Per tot l’anterior, s’informa favorablement i s'eleva a la Consellera la següent PROPOSTA:

1.- Aprovar l’encomanda de gestió directa i eventual a Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV) per l’organització de les actuacions per representar la moda Adlib a FITUR 2018, per un import de quaranta nou mil nou-cents vint euros amb noranta-tres (49.920,93 €)

2.- Abonar a FECOEV, SAU la quantitat de quaranta nou mil nou-cents vint euros amb noranta-tres (49.920,93 €) per l’encomanda de gestió eventual i directa per l’organització de les actuacions per representar la moda Adlib a FITUR 2018.

3.- L’abonament de l’esmentada quantitat es realitzarà una vegada es presentin la corresponent factures de les despesa realitzada .

4.- El Consell Insular d’Eivissa quedarà exclòs de qualsevol risc empresarial derivat de les accions previstes a l’objecte d’aquesta encomanda.

5.- FECOEV, SAU inhibirà de tota responsabilitat al Consell Insular d’Eivissa. Totes les qüestions litigioses que puguin derivar-se de la interpretació i el compliment del present acord seran sotmeses als jutjats i als tribunals de la jurisdicció d’Eivissa, amb renúncia de qualsevol altre fur.

6.- Aquesta encomanda tindrà vigència fins al 21 de febrer de 2018.

7.- Nomenar com a directora de verificar l'execució de l'encomanda a la funcionària Rebeca Miguel Climent.

8.- Publicar aquesta encomana al butlletí oficial de les Illes Balears.

                

Eivissa, 15 de febrer de 2018

El secretari tècnic del Dpt. d'Economía, Hisenda, Indústria i Comerç,

Sergio Sorá Pascual