Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 1771
Aprovació encomana de gestió entre el Consell Insular i Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU, per a la organització de la participació de la moda Adlib a la fira Momad Metropolis Madrid 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

COMANDA DE GESTIÓ DEL CONSELL INSULAR D'EIVISSA A FIRES, CONGRESSOS I ESDEVENIMENTS, SAU (FECOEV, SAU), PER LA DESFILADA DE MODA ADLIB A EN MOMAD METROPOLIS 2018, A MADRID.

Atès que el decret de presidència de 6 de juliol de 2015, d’estructura del govern del Consell Insular d’Eivissa i creació de departaments (BOIB núm. 103, de 10 de juliol de 2015), atribueix al Departament d'Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals l’activitat pròpia dels consells insulars en relació a la indústria i el foment i promoció de la moda.

Vista la providència d’incoació de la consellera executiva del Departament d'Interior,Comerç, Indústria i Relacions Institucionals de data 29 de gener de 2018, per la qual s’ordena que es duguin a terme tots els tràmits necessaris per a la formalització de l’encomanda de gestió entre el Consell Insular d’Eivissa i Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa SAU (FECOEV), per a l'organització i desfilada en la participació de la moda Adlib a la fira Momad Metròpolis, de l'any 2018, que es celebrarà a Madrid els dies 2 a 4 de febrer de 2018.

Atès que el Consell Insular d'Eivissa no disposa dels mitjans ni recursos materials necessaris pel muntatge tècnic de les actuacions necessàries per organitzar la participació i desfilada a la fira Momad Metròpolis de l'any 2018, consistent en el muntatge i l’assistència durant la fira i desfilada, amb els serveis que es desglossen a continuació:

MOMAD METROPOLIS:

- Canon participació fira

- Canon desfilada Adlib

- Lloguer de mobiliari i complements ferials

- Lloguer de maniquins

- Servei de rotulació i cartelleria de l'estand

- Trasllat de material

- Desplaçaments, allotjament i dietes i transport intern de:

  • Servei de comunicació
  • Contractació de models (2 dies)
  • Servei d'agència per recaptació i atenció de vips i influencers
  • Servei de fotografia i càmera TV
  • Contractació reportatge Madrid TV
  • Assistència tècnica i atenció a l'estand i organització de la desfilada
  • Promoció i difusió de la moda

Vista la memòria de les actuacions i l'informe proposta favorables a l'encomana, així com l'informe d'intervenció de fiscalització limitada prèvia, tenint aquesta fiscalització caràcter formal i no material, també en sentit favorable a l'encomana de gestió de referència.

Vist que l'encomana de gestió s'ha realitzat per un import de quaranta-dos mil nou cents trenta vuit en cinquanta dos euros (42.938,52,- €) i atès que per la quantia la competència per a l'aprovació de l'encomana s'atribueix a la consellera executiva del Departament d'Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals en virtut del Decret de Presidència núm. 287 de vuit de juliol de 2015 (BOIB núm. 103 de 10 de juliol de 2015).

 

RESOLC

1.- Aprovar l’encomanda de gestió directa i eventual a Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV) per l’organització de les actuacions per a la participació i desfilada de la moda Adlib a la fira Momad Metròpolis 2018, per un import de quaranta-dos mil noucents trenta vuit en cinquanta dos euros (42.938,52,- €) . Aquesta quantitat, a càrrec de l’aplicació pressupostària 422022799 del pressupost del Consell Insular per a l'any 2018,tindrà el caràcter d’aportació màxima.

2.- El Consell Insular d’Eivissa abonarà a FECOEV, SAU la quantitat de quaranta-dos milnou cents trenta vuit en cinquanta dos euros (42.938,52,- €) per l’encomanda de gestió eventual i directa per l’organització i desfilada de les actuacions per representar la modaAdlib a la fira Momad Metròpolis.

3.- L’abonament de l’esmentada quantitat es realitzarà una vegada es presenti la corresponent factura de les actuacions dutes a terme.

4.- El Consell Insular d’Eivissa quedarà exclòs de qualsevol risc empresarial derivat de les accions previstes a l’objecte d’aquesta encomanda.

5.- FECOEV, SAU inhibirà de tota responsabilitat al Consell Insular d’Eivissa. Totes les qüestions litigioses que puguin derivar-se de la interpretació i el compliment del present acord seran sotmeses als jutjats i als tribunals de la jurisdicció d’Eivissa, amb renúncia de qualsevol altre fur.

6.- Aquesta encomanda tindrà vigència fins el dia 5 de març de 2018.

7.- Es proposa el nomenament com a directora de verificar l'execució de l'encomanda a la funcionària Maria Torres Bonet.

8.- Publicar aquesta encomana al butlletí oficial de les Illes Balears.

  

(Data de signatura: 09/02/2018 

 Sergi Sorà Pascual)