Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 1769
Correcció d'errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 14 de desembre de 2017, per la qual s'aproven les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria auxiliar d'infermeria depenents del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El dia 21 de desembre de 2017  es va publicar en el B.O.I.B. núm. 156 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 14 de desembre de 2017 per la qual s'aproven les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria auxiliar d'infermeria depenents del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. S'ha advertit el següent error: En la llista provisional admesos torn lliure, apareix la sra. Sanchez Lucena Maria del Mar, amb DNI 53.151.057. i en la llista d’ exclosos torn lliure torna a aparèixer la mateixa aspirant amb la causa d'exclusió “ No aportar títol de català”, sent aquesta última la publicació correcta.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que “les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar a qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Rectificar els errors observats en la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 14 de desembre de 2017 per la qual s'aproven les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria auxiliar d'infermeria depenents del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 156 de data 21 de desembre de 2017), en el sentit que l'aspirant sra. Sanchez Lucena Maria del Mar, amb DNI 53.151.057, únicament ha d'aparèixer en la llista d’ exclosos torn lliure , amb la causa d’exclusió “ No aportar títol de català” i no en la d’ admesos torn lliure.

2. L'aspirant afectada disposa d'un termini de deu dies hàbils a explicar des de l'endemà a la data de la publicació d'aquesta rectificació d'errors per presentar reclamació —que no tindrà caràcter de recurs— o per esmenar —si escau— el defecte que hagi motivat l'exclusió. La reclamació que es presenti han d'entendre's rebutjada si la persona que l'hagi presentat no apareix com admesa en la resolució en què es publiquin les llistes definitives..

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 15 de febrer de 2018

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears
Julio Miguel Fuster Culebras