Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 1735
Correcció errada licitació adaptació i acondicionament d'aceres

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Advertida errada en la publicació de l’anunci de licitació "Adaptació i acondicionament d’aceres de carrers del terme de Campos", BOIB número 21 de 15 de febrer de 2018. S’ha de modificar en el següent sentit:

Allà on diu:

3. Tramitació, procediment i forma d’adjudicació

a) Tramitació: Ordinària.

8. Presentació de les ofertes

a) Podran presentar-se al registre general, plaça Major, 1 de Campos, entre les 9.00 i les 13.00 en el termini de vint-i-sis dies naturals, comptats des de l’endemà de la publicació de l’anunci al BOIB. Si el darrer dia és dissabte, el termini acabarà el primer dia hàbil següent. Termini de manteniment de les ofertes: Tres mesos.

Ha de dir:

3. Tramitació, procediment i forma d’adjudicació

a) Tramitació: Urgent.

8. Presentació de les ofertes

a) Podran presentar-se al registre general, plaça Major, 1 de Campos, entre les 9.00 i les 13.00 en el termini de tretze dies naturals, comptats des de l’endemà de la publicació de l’anunci al BOIB. Si el darrer dia és dissabte, el termini acabarà el primer dia hàbil següent. Termini de manteniment de les ofertes: Tres mesos.

Nota: El termini per a la presentació de proposicions començarà a partir de la publicació d’aquest anunci de correcció d’errada en el BOIB.

 

Campos, 15 de febrer de 2018

El batle

Sebastià Sagreras Ballester