Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 1693
Departament de Planejament i Gestió Urbanística. Servei Juridicoadministratiu de Planejament. Exp: PE 2016/0008. El Ple de l’Ajuntament va aprovar definitivament l’estudi de detall per a la implantació d’una estació de subministre de carburants a vehicles al carrer de Gran Via Asima, 23 cantonada carrer de Gremi de Boters

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament, en sessió de 25 de gener de 2018, va aprovar definitivament l’estudi de detall per a la implantació d’una estació de subministre de carburants a vehicles al carrer de Gran Via Asima, 23 cantonada carrer de Gremi de Boters, promogut per LOPEZ OLEO JUAN ANTONIO en representació de GASOLINA Y GASOILS LOW COST MALLORCA SL.

Complint amb l’art. 181 del Reglament general de la Llei 2/2014, de 25 de març, d’ordenació i ús del sòl, per a l’Illa de Mallorca, es publica perquè es prengui general coneixement i als efectes pertinents.

Contra aquesta resolució que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu de conformitat amb l’article 114 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú, i els articles 45 i ss. de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdic­ció contenciosa administrativa, modificada per la Llei orgànica 19/2003, de 23 de desembre, davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptats des de l'endemà de la seva publicació. Tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri pertinent.

Així mateix i d’acord amb l’art. 70 de la Llei 7/85, de 2 d’abril, es publica tot seguit el text complet de les ordenances d’aquest estudi de detall:

“5.1. CONVENIÈNCIA DE LA SEVA REDACCIÓ I PROCEDÈNCIA DE LA SOLUCIÓ ADOPTADA

La conveniència del present estudi de detall es deu a l'obligatorietat, segons l'article 57 del PGOU de Palma, de realitzar aquest estudi per a qualsevol nova instal·lació d'estació de servei.

La solució adoptada en el disseny de la instal·lació projectada manté els paràmetres urbanístics de la zona.

5.2. JUSTIFICACIÓ DE LES DETERMINACIONS I PREVISIONS DEL PLANEJAMENT DE RANG SUPERIOR QUE DESENVOLUPA

Un cop s'hagi procedit a la demolició de la part frontal de l'edifici existent, està previst col·locar la instal·lació de subministrament de carburant a la zona frontal a la Gran Via Asima, a la zona de cantonada amb C/ Gremi de Boters, preveient destinar una superfície de 351,82 m2 per a la instal·lació.

Per a la ubicació de la instal·lació de venda de combustible es planteja el muntatge d'una marquesina sobre la zona de sortidors. La marquesina es col·loca sobre una estructura amb unes dimensions màximes de 14,46 x 25,00 metres, el que representa una superfície de 351,82 m2. "

Palma, 7 de febrer de 2018

El cap del Departament,

p.d. Decret de batlia núm 3000/2014, de 26/02/2014

(BOIB núm. 30 de  4-03-2014)

Jaume Horrach Font