Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 1250
Resolució del director gerent de l’Àrea de Salut de Menorca de 5 de febrer de 2018 de correcció de errors de la versió catalana de la Resolució de 1 de febrer de 2018, del director gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, per la qual es convoca la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc de director/a de la zona bàsica de salut de Dalt Sant Joan de la plantilla orgànica autoritzada d’Atenció Primària Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la resolució del director Gerent de l’Àrea de Salut de Menorca de 1 de febrer de 2018 –publicada en BOIB núm. 16, de 3 de febrer- es convocà la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc de director/a de la zona bàsica de salut de Dalt Sant Joan de la plantilla orgànica autoritzada d’Atenció Primaria Menorca.

2. Se ha advertit un error en l’apartat 3.c de la versió catalana de la resolució

Fonaments de dret

1. L’article 109.2 de la llei 39/2015, d’1 d’octubre,  de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, estableix que “les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, de ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L’article 56 de la llei 3/2003, de 26 de març, de regim jurídic de la Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en acte i disposicions administratives corresponen a l’òrgan que ha dictat l’acte o la disposició.

Por tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar els errors observats en la versió catalana de la resolució del director gerent de l’Àrea de Salut de Menorca de 1 de febrer de 2018 –publicada en BOIB núm. 16, de 3 de febrer- per la qual es convocà la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc de director/a de la zona bàsica de salut de Dalt Sant Joan de la plantilla orgànica autoritzada d’Atenció Primaria Menorca.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Les persones candidates disposen de un nou termini de vint dies naturals a partir de l'endemà a la data de publicació d’aquesta correcció d’errors en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Maó, 5 de febrer de 2018

El director gerent de l’Àrea de Salut de Menorca

Por delegació de la consellera de Salut (BOIB núm.10/2016 y BOIB 119/2017)

Antoni Gómez Arbona

 

ANNEX

Correcció d’errors

En l’apartat 3.c (requisits);

On diu:

c) Estar en possessió del títol, diploma o certificat oficial, emès de conformitat amb el previst a l'Ordre del conseller d'Educació, Cultura i Universitats de 21 de febrer de 2013 (BOIB núm. 34, de 12 de març), corresponent al nivell B2 de català (nivell avançat).

Ha de dir:

c) Tenir el corresponent nivell de coneixements de la llengua catalana.

Per l'acompliment de les funcions de la plaça es requereix una qualificació, uns coneixements i unes habilitats directives especials. Si el personal interessat no pot acreditar el nivell de coneixements de llengua catalana corresponent a la plaça a la qual opta, excepcionalment, d’acord amb el que estableix la llei 4/2016, a l’apartat 3 de la disposició transitòria segona, pot participar en aquesta convocatòria.