Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 1222
Finalització procediment sancionador en matèria de turisme PS TUR 25/2017

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant decret de Presidència d’1 de desembre de 2017 va finalitzar procediment sancionador en matèria de turisme i es va imposar sanció a la persona que es relaciona a continuació, per la publicitat sense haver presentat la declaració responsable d’inici d’activitat turística d'acord amb l’aricle 105.g de la Llei 8/2012 de 19 de juliol de turisme de les Illes Balears

No havent estat possible la notificació per carta certificada amb avís de rebut, a l’interessat que s’esmenta a continuació, i d’acord amb l’article 44 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú, es procedeix a la publicació d’aquest anunci.

Claus d’identificació:

Núm. Expedient.

Identitat

Data d’inici d’expedient

PS TUR 25/2017

Maria Gabriella Orlandini

18/05/2017

Quedant a disposició de l'interessat, l'expedient sancionador a la seu del Consell Insular de Formentera, àrea d'Ordenació del Territori, situada a la Plaça de la Constitució, Núm.. 1 de Sant Francesc, Formentera (Illes Balears). Així mateix, informar-li que pot formular recurs de reposició davant del mateix òrgan en el termini d'un mes o directament, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca en el termini de dos mesos.

 

Formentera, 22 de desembre de 2017

El President,

Jaume Ferrer Ribas