Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 1220
Aprovació i exposició pública dels plecs aprovats per l'Ajuntament de Palma per a l'execució del Servei d'Actuacions Comunitàries d'Oci Preventiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Informació pública dels plecs de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques que regiran la contractació, per procediment obert subjecte a regulació harmonitzada, del contracte del Servei d’actuacions comunitàries d’oci preventiu.

La Junta de Govern de Palma, en sessió de dia 31 de gener de 2018 acordà:

“...

 PRIMER.- Aprovar el inici de l’expedient per a la contractació, mitjançant procediment obert  subjecte a regulació harmonitzada, del Servei   d’Actuacions Comunitàries d’Oci Preventiu.

 SEGON.- Aprovar els plecs de clàusules administratives i prescripcions tècniques per a la contractació del Servei d’Actuacions Comunitàries d’Oci Preventiu, els quals s’adjunten a aquest Acord, juntament amb els informes favorables de Serveis Jurídics i Intervenció, com a documents annexos.  

 TERCER.- La despesa corresponent a la contractació del servei esmentat en els punts anteriors; ascendeix a la quantitat de  420.412,52 € (quatre-cents vint mil quatre-cents dotze euros amb cinquanta-dos cèntims)  IVA inclòs; aquesta despesa es distribueix de la següent forma:

- 46.712,50 € amb càrrec a l’aplicació pressupostària 05.23120.22725-Benestar social- Oci Preventiu del pressupost de despeses de Benestar i Drets Socials per a l’any 2018.

- 210.206,26 € amb càrrec a l’aplicació pressupostària 05.23120.22725-Benestar social- Oci Preventiu del pressupost de despeses de Benestar i Drets Socials per a l’any 2019.

- 163.493,76 € amb càrrec a l’aplicació pressupostària 05.23120.22725-Benestar social- Oci Preventiu del pressupost de despeses de Benestar i Drets Socials per a l’any 2020.

 QUART.- Publicar el contingut d’aquest Acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes de la seva exposició pública.

...”

De conformitat amb el que disposa l’article 141 del Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprovà el text refós de la llei de contractes del sector públic, es publica aquest acord als efectes de informació pública per un període de deu dies naturals, comptats a partir del següent a la seva publicació, per a que les persones interessades puguin presentar al·legacions.

Els plecs de condicions quedaran exposats al Servei de Benestar Social d’aquest Ajuntament, ubicat a av. Gabriel Alomar núm. 18, 1r pis (edif. Avingudes).

Palma, 1 de febrer de 2018

La regidora de l’Àrea de Benestar i Drets Socials

Mercè Borràs Dalmau