Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 1198
Proposta per aprovar assignar retribucions a regidor de l'Ajuntament de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del disposat en el Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats locals, es publica en el BOIB el següent acord, adoptat per la Corporació Plenària en sessió ordinària de dia 25 de gener actual:

“PROPOSTA PER APROVAR ASIGNAR RETRIBUCIONS AL REGIDOR, SR. FERNANDO ALCARAZ OMISTE.

El plenari municipal en sessió celebrada el dia de 27 octubre de 2016 va procedir a nomenar al Sr. Fernando Alcaraz Omiste, Tinent de Batle en règim de dedicació exclusiva percebent la retribució bruta de 53.101'86 euros distribuïts en 10 pagues mensuals de 3.792'99 euros i 2 pagues mensuals de 7.585’98 euros en els mesos de juny i desembre.

Com que la situació del Sr. Alcaraz Omiste ha variat com a conseqüència del seu cessament com a Tinent de Batle de Participació Ciutadana i Joventut, es revisa l'acord adoptat, proposant al plenari municipal que adopti el següent

ACORD

PRIMER.- Deixar sense efecte l'acord adoptat pel Ple de l’Ajuntament en sessió de data 27 d'octubre de 2016, pel que fa a la retribució assignada.

SEGON.- El Sr. Alcaraz Omiste, en qualitat de membre del Grup Mixt municipal i de portaveu rotatori d'aquest grup, percebrà una indemnització anual bruta de 19.559'28 euros distribuïda en dotze pagues mensuals de 1.629'94 euros, per raó de la seva assistència efectiva a les sessions plenàries, comissions informatives permanents i / o especials o altres òrgans de govern i administració municipal.

TERCER.- Aquest acord tindrà efectivitat des del dia 15 de desembre de 2017. Les quanties anteriorment esmentades s'abonaran amb càrrec a la partida 91.200-1.000.000 del pressupost, i seran actualitzades, si s'escau, amb ocasió de l'aprovació dels pressupostos municipals .

QUART.- Publicar els anteriors acords en el BOIB i tauler municipal d'anuncis. "

 

Calvià 30 / 01 / 2018

El Batle

Alfonso Rodríguez Badal