Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE CULTURA, PARTICIPACIÓ I ESPORTS

Núm. 1065
Extracte de la Resolució del president de l’Institut Balear de la Joventut de 27 de desembre de 2017 per la qual s’aprova la convocatòria del Certamen d’Espots Carnet Jove 2018, i se n’estableixen les bases generals i les específiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 383154

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria indicada a l’encapçalament, el text complet de la qual es podrà consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans/es/index).

Primer. Beneficiaris

El Certamen d’Espots Carnet Jove 2018 s’adreça als centres d’educació secundària de les Illes Balears públics, concertats o privats i també a tots aquells que duguin a terme la seva tasca docent amb joves de 12 a 17 anys durant l’any de la convocatòria.

Segon. Finalitat

L’objecte de la convocatòria indicada a l’encapçalament d’aquest extracte és fomentar la realització d’espots publicitaris del Carnet Jove de les Illes Balears per part dels centres d’educació secundària de les Illes Balears. En concret, es dirigeix a les classes d’alumnes d’edats compreses entre 12 i 17 anys majoritàriament.

Tercer. Bases reguladores

L’Ordre de la consellera de Presidència i Esports de 15 de setembre de 2003 per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions de la Conselleria de Presidència i Esports  (BOIB núm. 137, de 2 d’octubre), modificada per l’Ordre de la consellera de Presidència i Esports de 19 de febrer de 2004 (BOIB núm. 29, de 28 de febrer) i per l’Ordre de la consellera de Presidència i Esports de 8 de març de 2005 (BOIB núm. 48, de 26 de març).

Quart. Import

L’import global màxim dels premis d’aquesta convocatòria és de 9.000,00 € (nou mil euros).

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini d’inscripció i de presentació de la documentació és des de l’endemà de la publicació de la convocatòria del Certamen d’Espots Carnet Jove 2018 en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, fins a les 14 h del 19 de març de 2018.

 

Palma, 10 de gener de 2018

El president de l’Institut Balear de la Joventut

Carles Gonyalons Sureda