Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 1024
Creació del servei de ludoteca familiar

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(exp. núm. 299-2018) 

1. Fets.

La ludoteca familiar és un projecte d’ocupació del temps de lleure, cultural i socioeducatiu, amb un servei integral i globalitzat infantil i pre-adolescent, dirigit a diversos col·lectius del nostre poble; essent el joc en tot moment l’eix vertebrador de l’activitat, i ells els principals protagonistes.

Es detalla el projecte específic del servei en l’annex que consta a l’expedient.

2. Fonaments de dret.

Article 7,2 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases del règim local, tot establint que les competències pròpies dels municipis sols podran ser determinades per llei i s’exerceixen en règim d’autonomia i sota la pròpia responsabilitat.

L’article 25,2, apartats l) i m) de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, pel qual s’atribueix al municipi la competència en matèria d’ocupació del temps de lleure i en la promoció de la cultura.

Arts. 151 i següents de la Llei autonòmica 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, sobre els serveis públics locals.

Art. 22,f) de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, pel qual s’atribueix al ple de l’ajuntament l’aprovació de la forma de gestió dels serveis.

3. Acord.

El ple de l’ajuntament en sessió celebrada el dia 25 de gener de 2018 ha acordat:

La creació del servei públic local de ludoteca familiar, que es prestarà mitjançant gestió indirecta i d’acord amb les característiques que consten a l’annex en l’expedient. Així mateix, d’acord amb la competència delegada per acord del ple de 9 de juliol de 2015 (BOIB núm. 120, de 08.08.2015), es proposa a la junta de govern local que aprovi el preu públic del servei.

El que fem públic per a general coneixement.

Recursos.

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, es poden interposar,  alternativament, els recursos següents:

  1. Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la notificació o publicació del present acord.
  2. El recurs de reposició potestatiu davant el ple, en el termini d’un mes, comptador a partir del dia següent de la notificació o publicació de la present resolució. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d’un mes des de la seva presentació sense que s’hagi resolt expressament ni s’hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

No obstant l’anterior, es pot exercitar, si n’és el cas, qualsevol altre recurs que s’estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Alaró, 29 de gener de 2018

El batle,

Guillermo Claret Balboa Buika