Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA DEL TURISME DE LES ILLES BALEARS

Núm. 1008
Resolució del director gerent de l’Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració subscrits per l’ATB en el tercer quadrimestre de l’any 2017

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució del director gerent de l’Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració subscrits per l’ATB en el tercer quadrimestre de l’any 2017

La Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, en el seu article 21 regula que els òrgans de l’Administració de la Comunitat Autònoma i els ens del sector públic instrumental autonòmic han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una llista dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada. 

Per tot això, dict la següent  

RESOLUCIÓ 

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració subscrits per l’ATB en el tercer quadrimestre de l’any 2017:  

Conveni de col·laboració entre l' Agència de Turisme de les Illes Balears i l'entitat Cesgarden SL, per a la realització d'accions promocionals en mercat interior, sota la modalitat comarqueting promocional interior durant  2017/2018.  

Conveni de col·laboració entre l'Agència de Turisme de les Illes Balears i l'entitat Travel Concept SL per a la realització d'accions promocionals en mercats exteriors sota la modalitat comarqueting promocional exterior  durant  2017. 

Conveni de col·laboració entre l'Agència de Turisme de les Illes Balears i l'entitat Travel Concept SL per a la realització d'accions promocionals en mercat interior sota la modalitat comarqueting promocional interior  durant  2017. 

Conveni de col·laboració entre l' Agència de Turisme de les Illes Balears i l'entitat Travel Concept SL per a la realització d'accions promocionals en mercat interior sota la modalitat comarqueting promocional interior  durant  el primer trimestre de l'any 2018. 

Conveni de col·laboració entre l'Agència de Turisme de les Illes Balears i l'entitat Travel Concept SL per a la realització d'accions promocionals en mercats exteriors  sota la modalitat comarqueting promocional exterior  durant el primer trimestre de l'any 2018. 

Addenda a l'acord de col·laboració entre l’Agència de Turisme de les Illes Balears i la Fundació de Turisme Palma 365, per l’assistència a fires i accions que contribueixin a la promoció del turisme de Palma durant l’any 2018. (Exp. 40/2017) 

Conveni de col·laboració entre l'Agència de Turisme de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca per al patrocini d'activitats promocionals de la marca Menorca durant l'any 2017. (Exp. 82/2017) 

Prorroga del Conveni de col·laboració entre l'Agència de Turisme de les Illes Balears i el Sr. Daniel Aviles Couceiro, (Hi Balearic), per a la realització de produccions audiovisuals de les Illes Balears. (Exp. 101/2017) 

Acord marc de col·laboració entre l'Ajuntament de Bunyola  i l'Agència de Turisme de les Illes Balears  per dur a terme el projecte "Festival de musica" dins la convocatòria per a patrocinis de projectes que millorin la competitivitat turística durant l'últim trimestre de l'any 2017.(exp. 105-1/2017)

Acord marc de col·laboració entre l'Ajuntament de Ferreries i l'Agència de Turisme de les Illes Balears per dur a terme el projecte "Ferreries tot l'any" dins la convocatòria per a patrocinis de projectes que millorin  la competitivitat turística durant l'últim trimestre de l'any 2017.(exp. 105-7/2017) 

Acord marc de col·laboració entre Consell Insular de Formentera i l'Agència de Turisme de les Illes Balears per dur a terme el projecte II BTT volta cicloturista a Formentera dins la convocatòria per a patrocinis de projectes que millorin la competitivitat turística durant l'últim trimestre de l'any 2017.(exp. 105-9/2017) 

Acord marc de col·laboració entre el Consell Insular de Formentera i l'Agència de Turisme de les Illes Balears per dur a terme el projecte Formentera Zen dins la convocatòria per a patrocinis de projectes que millorin la competitivitat turística durant l'últim trimestre de l'any 2017.(exp. 105-15/2017) 

Acord marc de col·laboració entre l'Agència de Turisme de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears, per al desenvolupament projectes de promoció, estratègia i coneixement turístic i de creació de producte. (Exp. 109/2017) 

Conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Formentera i l'Agència de Turisme de les Illes Balears,  per l'implementació del SICTED a l'illa de Formentera arran de la subvenció atorgada a l'ATB dins del  programa SOIB jove - qualificats sector públic.(Exp.123-1/2017) 

Conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i l'Agència de Turisme de les Illes Balears,  per l'implementació del SICTED a l'illa de Menorca arran de la subvenció atorgada a l'ATB dins del  programa SOIB jove - qualificats sector públic. (Exp.123-2/2017)

  

Palma, 22 de gener de 2018 

El director gerent de l’ATB 

Jaume Alzamora Riera