Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TREBALL, COMERÇ I INDÚSTRIA

Núm. 488
Estudi d'impacte ambiental i el Projecte de restauració de la pedrera Son Ferragut núm. 261, que forma part de la parcel·la 92 del polígon 2 de sa Pobla

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D’acord amb la Llei 10/2014, d’1 d’octubre, d’ordenació minera de les Illes Balears, i amb la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d’avaluació ambiental, se sotmet a informació pública la sol·licitud de Cemex España Operaciones SLU, CIF B85771269, d’autorització administrativa del projecte subjecte a avaluació d’impacte ambiental ordinària. Hi pot resultar d’aplicació el que preveu el capítol III del títol II en matèria de consultes transfrontereres. Se n’assenyalen les característiques principals a continuació:

Expedient: 2015/25064.

Tipus d’activitat: restauració d'una explotació minera de roca calcària.

Situació: forma part de la parcel·la 92 del polígon 2 de sa Pobla.

Illa: Mallorca.

Dades tècniques: en la pedrera solament es realitzaran labors de restauració i no d'explotació, per la qual cosa no es tindrà un aprofitament de recursos. Es consideren tres fases de restauració amb una superfície total restaurada de 20.549 m2, un volum de restauració de 152.970,00 m3, en un període de 8 anys. S'anirà formant el talús de 30º farcit amb materials inerts. Els materials han d'arribar a la pedrera ja amb el caràcter d’inerts. Per això, si no procedeixen d'excavacions, hauran d'haver estat tractats prèviament segons estableix la legislació vigent. Per a la repoblació forestal es tria el Pinus Halepensis.

La documentació que correspon al Projecte i a l’Estudi d’impacte ambiental (un total de tres volums) es pot examinar a la Direcció General de Política Industrial (c/ del Bastió d’en Sanoguera, 2, 07002 Palma).

Se’n pot obtenir la informació pertinent a l’òrgan substantiu (Conselleria de Treball, Comerç i Indústria), com també formular davant aquest, en dos exemplars, les al·legacions que es considerin pertinents, dins el termini de trenta dies comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 28 de desembre de 2017

El director general de Política Industrial

Manuel Porras Romero