Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 899
Caducitat inscripcions en el padró d'habitants dels estrangers no comunitaris sense autorització de residencia permament

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Intentada sense efecte la notificació per correu certificat amb justificant de recepció, o no havent-se pogut efectuar per ignorar-se el domicili o no haver-se trobat en el mateix als interessats que se relacionen, es procedeix, en compliment del que estableix l´article 44 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, a la publicació en el Boletín Oficial del Estado i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, del següent :                                                                   

                                                            “Resolució de Batlia núm. 542-2018

Caducitat inscripcions en el padró d’habitants dels estrangers no comunitaris sense autorització de residència permanent

Vista la Resolució de la Subsecretaria del Ministerio de la Presidencia de 16 de març de 2015, per la qual es disposa la publicació de la Resolució de 30 de gener de 2015, de l’Instituto Nacional de Estadística i de la Dirección General de Cooperación Local, per la qual es dicten instruccions tècniques als Ajuntaments sobre el procediment per acordar la caducitat de les inscripcions padronals dels estrangers no comunitaris sense autorització de residència permanent no renovades cada dos anys (BOE núm. 71, de 24.03.2015).

Vist que l’Instituto Nacional de Estadística, Delegació Provincial, ens ha tramès fitxers informatitzats (H07001IA.117, registre d’entrada núm. 255-2017), referent als estrangers no comunitaris sense autorització de residència susceptibles de caducitat i que per part d’aquest Ajuntament s’ha optat per efectuar un preavís a tots els interessats.

Vist que els estrangers no comunitaris, que es detallaran més endavant, inclòs en els fitxers esmentats a l’apartat anterior, no han sol.licitat expressament la voluntat de renovar la inscripció en el padró d’habitants.

De conformitat el que disposen els arts. 15, 16,1 i 17,1 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases del règim local, modificada per la Llei 11/99, de 21 d’abril, i arts. 62 i 72 del R.D. 1690/1986, d’11 de juliol, reglament de població i demarcació territorial de las entitats locals,  modificat pel R.D. 2612/1996, de 20 de desembre,

 Resolc:

1.- Declarar la caducitat de la inscripció i acordar la baixa en el padró municipal d’habitants, per no haver renovat la seva inscripció mitjançant un acte exprés, de les següents persones:

    Nom i Llinatges Doc.identificatiu Data naixement Data darrera inscripció padró

 Elva María Urias González de Álvarez

  PS 190157267

    15.02.1954

27.04.2015

Ronaldo Álvarez Alvizures

  PS 199099472

    08.12.1950

27.04.2015

2.- Les baixes per caducitat incloses en aquesta resolució seran efectives en el moment de realitzar-se la notificació als interessats o, en el seu cas, publicació per edictes en el BOE,  el BOIB i el tauler d’anuncis d’aquest ajuntament.

3.- Notificar la present resolució als interessats de conformitat amb allò que disposa la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

4.- Deixar sense efecte el contingut d’aquesta resolució per a tots els estrangers que figuren relacionats anteriorment i que durant el temps que transcorri entre la  notificació i per impugnar-la, hagin efectuat l’acte exprés de renovar la inscripció en el padró.”

Cosa que es fa pública per al seu coneixement i efectes.

Recursos.       

Contra aquesta resolució, que és definitiva en via administrativa, es poden interposar, alternativament, els recursos següents:

  1. Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la notificació de la present resolució.
  2. El recurs de reposició potestatiu davant la Batlia, en el termini d’un mes, comptador a partir del dia següent de la notificació de la present resolució. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d’un mes des de la seva presentació sense que s’hagi resolt expressament ni s’hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

No obstant l’anterior, es pot interposar, si n’es el cas, qualsevol altre recurs que s’estimi pertinent.

                                          

Alaró, 23 de gener de 2018

 

El secretari

 Jaume Nadal Bestard