Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TERRITORI, ENERGIA I MOBILITAT

Núm. 882
Resolució del conseller de Territori, Energia i Mobilitat de 17 de gener de 2018 per la qual es convoquen els exàmens per a l’obtenció de titulacions per al govern d’embarcacions d’esbarjo i motos nàutiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 D’acord amb el que estableixen el Reial decret 259/2002, de 8 de març, pel qual s’actualitzen les mesures de seguretat en la utilització de les motos nàutiques, i l’Ordre del conseller d’Obres Públiques, Habitatge i Transports de 17 de gener de 2003, sobre utilització i maneig de motos nàutiques, així com el Reial decret 875/2014, de 10 d’octubre, pel qual es regulen les titulacions nàutiques per al govern de les embarcacions d’esbarjo, i l’Ordre del conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori de 28 de gener de 2009, sobre organització i procediments administratius en matèria de titulacions i ensenyaments nàutics d’esbarjo, en l’ús de les facultats que em confereix el Decret 24/2015, de 7 d’agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dict la següent

RESOLUCIÓ

1.   Convocar els exàmens teòrics per a l’obtenció de les titulacions per al govern d’embarcacions d’esbarjo i motos nàutiques, d’acord amb les bases que figuren en l’annex 1 d’aquesta Resolució.

2.   Aprovar els models de sol·licitud, que s’adjunten en els annexos 2, 3, 4 i 6 d’aquesta Resolució.

3.   Aprovar les normes de participació en les proves de l’annex 5 d’aquesta Resolució.

4.   Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució en el BOIB, d’acord amb l’article 124 de la Llei 39/2015, d’1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s’hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació de la Resolució en el BOIB, d’acord amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 17 de gener de 2018

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat

Marc Pons i Pons

 

ANNEX 1

Bases de la convocatòria

1. Normes generals

Els programes teòrics per a l’obtenció dels títols per al govern d’embarcacions d’esbarjo s’ajusten al que disposa el Reial decret 875/2014, de 10 d’octubre, pel qual es regulen les titulacions nàutiques per al govern d’embarcacions d’esbarjo.

Els programes teòrics per a l’obtenció dels títols de patró de moto nàutica A i B s’ajusten al que disposa el Reial decret 259/2002, de 8 de març, pel qual s’actualitzen les mesures de seguretat en la utilització de les motos nàutiques.

Es faran quatre convocatòries per als exàmens teòrics per obtenir els títols per al govern d’embarcacions d’esbarjo durant l’any 2018.

2. Sol·licituds

Els candidats han de sol·licitar l’admissió a l’examen teòric mitjançant la presentació d’una sol·licitud adreçada al Tribunal i ajustada als models que s’adjunten com a annex 2, 3 i 4 d’aquesta Resolució, segons la titulació a la qual es presenten.

Tan sols es permet als aspirants una sol·licitud per convocatòria.

Les persones que s’examinin de patró de iot o capità de iot han d’indicar, si escau, si tenen aprovat algun dels dos mòduls de l’examen de patró de iot o capità de iot d’acord amb el Reial decret 875/2014, i la convocatòria en què l’aprovaren (conserven l’aprovat dues convocatòries consecutives en aquesta Administració) i si volen examinar-se únicament del mòdul pendent.

Les persones que optin per examinar-se únicament de la part específica del PER (unitats teòriques 7, 8, 9, 10 i 11 del temari) per estar en possessió del títol de patró de navegació bàsica, o haver aprovat l’examen teòric per a l’obtenció del títol de patró de navegació bàsica o la part general del PER, han d’indicar aquesta circumstància en la sol·licitud per tal de matricular-se en la prova específica.

Aquelles persones que hagin aprovat l’examen teòric per a l’obtenció del títol de patró de navegació bàsica o la part general de PER conserven l’aprovat per dues convocatòries consecutives de les proves en aquesta Administració.

En el cas que no quedi clar si s’opta per l’examen del mòdul pendent o complet, per a patrons i capitans de iot, o de la part específica del PER o de l’examen complet, es matricularà d’ofici en el mòdul o part pendent d’aprovar els sol·licitants, que podran al·legar el que considerin a les llistes provisionals d’admesos.

Als efectes descrits en els paràgrafs anteriors, pel que fa a la conservació de qualificacions durant dues convocatòries consecutives, els aspirants en aquesta situació tan sols podran matricular-se en els exàmens d’una de les seus a cada convocatòria. Per tant, s’entén que la conservació durant dues convocatòries dóna dret a examinar-se dues vegades únicament i en diferents convocatòries.

Igualment, en cas que l’aprovat parcial d’un mòdul o part general del PER hagi caducat, d’ofici es matricularà l’aspirant a la prova que correspongui.

Els requisits d’edat establerts en el Reial decret 875/2014, amb caràcter general tenir 18 anys, fan referència a la data de realització de l’examen. No obstant això, es poden presentar a les proves de patró de navegació bàsica els majors de 16 anys amb l’autorització del pares o tutors.

Els requisits de titulació prèvia, si escau, es refereixen a la data de finalització del període de sol·licituds. En els expedients tramitats en aquesta Administració autonòmica, aquesta data és la de sol·licitud d’expedició, sempre que es reuneixin i s’hagin acreditat, en aquesta data, tots els requisits de la titulació prèvia requerida.

En el cas de titulacions tramitades a d’altres administracions, s’ha d’aportar aquesta titulació o un certificat de l’Administració en què se n’hagi sol·licitat l’expedició que acrediti que a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds d’examen s’ha sol·licitat aquesta i que es reuneixen els requisits per a l’expedició del títol previ necessari.

Amb la sol·licitud s’han d’adjuntar els documents següents:

a) La fotocòpia del DNI per als espanyols, i el certificat de NIE o, si s’escau, la targeta de residència vigent per als estrangers.

b) La fotocòpia del títol immediat inferior, en el cas que se sol·liciti l’examen de patró de iot i de capità de iot, o l’acreditació d’haver-lo sol·licitat i que es compleixen els requisits per expedir-l'hi a la data de la sol·licitud.    

c) El resguard del pagament dels drets d’examen, que les persones interessades han d’efectuar mitjançant l’ingrés del valor que correspongui, segons les taxes vigents per a cada titulació. El pagament ha de fer-se dins del període de presentació de sol·licituds de cada convocatòria que indica l’apartat 3 i no s’accepten liquidacions anteriors ni posteriors. Només s’admeten ingressos individuals que identifiquin la persona que s’examina; en conseqüència, no s’admeten ingressos d’una pluralitat de taxes sense identificar els examinands fets per una tercera persona. Aquest ingrés s’ha de formalitzar en els comptes oberts a les entitats de crèdit i estalvi autoritzades. Per a això, s’ha d’emplenar el model d’imprès 046 (Altres ingressos), el qual ha d’estar validat per l’entitat de crèdit i estalvi mitjançant la certificació mecànica o la signatura autoritzada i s’ha de fer durant el termini de sol·licitud establert a la convocatòria.

d) L’autorització dels pares o tutors per als menor de 18 anys que han fet 16 anys i opten a patró de navegació bàsica.

e) Les persones que necessitin algun tipus d’adaptació per fer les proves ho han de justificar dins el termini de sol·licituds mitjançant un informe del Centre Base d’Atenció a Persones amb Discapacitat i Dependència.

3. Presentació de sol·licituds. Dates i llocs dels exàmens teòrics

Les sol·licituds per prendre part en els exàmens teòrics per a l’obtenció de titulacions per al govern d’embarcacions d’esbarjo i de motos nàutiques s’han de presentar a la Direcció General de Ports i Aeroports o en els llocs indicats en l’article 16.4 de la Llei 39/2015, sempre que s’ajustin als terminis següents:

a) Per participar en la primera convocatòria d’exàmens teòrics de l’any 2018, el termini de presentació de sol·licituds comença el 15 de febrer i acaba el 28 de febrer. Els exàmens es duen a terme en les localitats i en les dates següents:

PALMA

— Capità de iot: 13 d’abril (divendres dematí).

— Patró de iot: 13 d’abril (divendres dematí).                         

— Patró d’embarcacions d’esbarjo: 14 d’abril (dissabte dematí).

— Patró per a navegació bàsica: 14 d’abril (dissabte dematí).

— Patró de moto nàutica A i B: 14 d’abril (dissabte dematí).

MENORCA / EIVISSA

— Capità de iot: 10 d’abril (dimarts horabaixa).

— Patró de iot: 10 d’abril (dimarts horabaixa).

— Patró d’embarcacions d’esbarjo: 10 d’abril (dimarts horabaixa).

— Patró per a navegació bàsica: 10 d’abril (dimarts horabaixa).

— Patró de moto nàutica A i B: 10 d’abril (dimarts horabaixa).

b) Per participar en la segona convocatòria d’exàmens teòrics de l’any 2018, el termini de presentació de sol·licituds comença el 7 de maig i acaba el 18 de maig. Els exàmens es duen a terme en les localitats i en les dates següents:

PALMA

— Capità de iot: 29 de juny (divendres dematí).

— Patró de iot: 29 de juny (divendres dematí).

— Patró d’embarcacions d’esbarjo: 30 de juny (dissabte dematí).

— Patró per a navegació bàsica: 30 de juny (dissabte dematí).

— Patró de moto nàutica A i B: 30 de juny (dissabte dematí).

MENORCA / EIVISSA

— Capità de iot: 26 de juny (dimarts horabaixa).

— Patró de iot: 26 de juny (dimarts horabaixa).

— Patró d’embarcacions d’esbarjo: 26 de juny (dimarts horabaixa).

— Patró per a navegació bàsica: 26 de juny (dimarts horabaixa).

— Patró de moto nàutica A i B: 26 de juny (dimarts horabaixa).

c) Per participar en la tercera convocatòria d’exàmens teòrics de l’any 2018, el termini de presentació de sol·licituds comença el 26 de juliol i acaba el 8 d’agost. Els exàmens es duen a terme en les localitats i en les dates següents:

PALMA

— Patró d’embarcacions d’esbarjo: 15 de setembre (dissabte dematí).

— Patró per a navegació bàsica: 15 de setembre (dissabte dematí).

— Patró de moto nàutica A i B: 15 de setembre (dissabte dematí).

  MENORCA / EIVISSA

— Patró d’embarcacions d’esbarjo: 10 de setembre (dilluns horabaixa).

— Patró per a navegació bàsica: 10 de setembre (dilluns horabaixa).

— Patró de moto nàutica A i B: 10 de setembre (dilluns horabaixa).

  d) Per participar en la quarta convocatòria d’exàmens teòrics de l’any 2018, el termini de presentació de sol·licituds comença el 25 d’octubre i acaba el 7 de novembre. Els exàmens es duen a terme en les localitats i en les dates següents:

PALMA

— Capità de iot: 14 de desembre (divendres dematí).

— Patró de iot: 14 de desembre (divendres dematí).

— Patró d’embarcacions d’esbarjo: 15 de desembre (dissabte dematí).

— Patró per a navegació bàsica: 15 de desembre (dissabte dematí).        

— Patró de moto nàutica A i B: 15 de desembre (dissabte dematí).

MENORCA / EIVISSA

— Capità de iot: 18 de desembre (dimarts horabaixa).

— Patró de iot: 18 de desembre (dimarts horabaixa).              

— Patró d’embarcacions d’esbarjo: 18 de desembre (dimarts horabaixa).

— Patró per a navegació bàsica: 18 de desembre (dimarts horabaixa).

— Patró de moto nàutica A i B: 18 de desembre (dimarts horabaixa).

Una vegada que hagi finalitzat el termini per a la presentació de sol·licituds i que els membres del Tribunal les hagin examinat, s’ha de publicar una llista provisional dels candidats que han presentat la sol·licitud d’examen a la web de la Direcció General de Ports i Aeroports. Els candidats que estiguin pendents de completar la documentació necessària per a la sol·licitud d’examen disposen de cinc dies hàbils, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de les llistes provisionals, per esmenar les sol·licituds. Aquest termini d’esmena és per tal d’acreditar els requisits no acreditats i no per formalitzar aquells que s’han de tenir a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds (pagaments de taxes, requisits de titulació, etc.) Els candidats que no completin la documentació en el termini esmentat abans quedaran exclosos de la convocatòria, així com aquells que en el termini inicial de sol·licituds no complien els requisits per presentar-s’hi. Les llistes definitives s’han de publicar almenys amb tres dies hàbils d’antelació a la data de realització de l’examen.

El president del Tribunal ha d’anunciar els llocs i els horaris de realització dels exàmens en la pàgina web de la Direcció General de Ports i Aeroports, una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds i amb set dies naturals d’antelació a la data de realització de les proves. També s’hi han d’indicar els materials o estris que han de tenir o que poden dur els candidats.

A la vista de les sol·licituds presentades i de les disponibilitats de personal i infraestructures, el president del Tribunal pot acordar ampliar les dates per dur a terme els exàmens en un dia addicional, anterior o posterior a les dates indicades en aquest punt 3. L’acord s’ha d’anunciar de la mateixa manera que l’anunci del paràgraf anterior.

En el cas que els exàmens es facin en més d’un torn, les persones a les quals els sigui impossible fer l’examen en el torn assignat, i que acreditin aquesta impossibilitat, han de demanar per escrit al president del Tribunal el canvi de torn amb tres dies d’antelació a la data de realització de les proves.

El canvi de l’illa de realització de l’examen no s’equipara al canvi de torn i, si escau, es pot sol·licitar únicament dins del termini d’esmena de les llistes provisionals.

4. Tribunals

El tribunal que ha de preparar i corregir les proves per a l’obtenció dels títols per al govern d’embarcacions d’esbarjo està format pels membres següents:

·      President: Xavier Ramis Otazua

·      Secretari: Jaume Ferrer Frau

·      Vocals: Iván Sánchez Bernal, Luis March Balle i José Luis de Juan Clar

·      President suplent: Luis March Balle

·      Secretari suplent: Iván Sánchez Bernal

·      Vocal suplent: Juan Antonio Azorín Capllonch

El Tribunal queda vàlidament constituït amb la presència del president i del secretari, o les persones que els substitueixin, i un dels vocals.

Una vegada que se sàpiga el nombre de candidats presentats als exàmens teòrics, el president del Tribunal, en cas de ser necessari, n’ha de nomenar el personal de suport que ha de corregir les proves de cada convocatòria, així com el personal col·laborador per desenvolupar-les.

Els membres del Tribunal i el personal col·laborador tenen dret a percebre les indemnitzacions per les assistències en què intervenguin, sens perjudici de les dietes que els corresponguin, d’acord amb el Decret 54/2002, de 12 d’abril, pel qual es regulen les indemnitzacions per raó del servei del personal al servei de l’Administració autonòmica de les Illes Balears; o, si escau, la prestació de serveis extraordinaris fora de l’horari o la jornada habituals de treball, en lloc de ser remunerada, s’ha de compensar amb temps de descans en els termes prevists reglamentàriament.

5. Resultat dels exàmens teòrics

Una vegada finalitzats els exàmens i feta la correcció pel Tribunal, la plantilla de resultats i les qualificacions provisionals s’han de publicar en la pàgina web de la Direcció General de Ports i Aeroports.

Aquells exercicis amb defectes d’identificació (DNI incorrecte, model d’examen incorrecte, falta de signatura, etc.) poden quedar sense corregir. No obstant això, es poden fer les al·legacions pertinents per a aquells exàmens que es corregeixen amb màquina, per tal de sol·licitar l’esmena d’errors identificatius.

Els candidats examinats disposen d’un mínim de cinc dies hàbils, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de les qualificacions provisionals de la convocatòria de què es tracta, per sol·licitar la revisió de l’examen pel Tribunal o, si escau, presentar les al·legacions que considerin oportunes o bé sol·licitar l’esmena de les errades identificatives a les quals fa referència el paràgraf anterior i que tindrà la consideració de revisió d’examen. En aquest cas, no es disposarà d’un nou termini per sol·licitar la revisió d’examen un cop corregit.

La sol·licitud de revisió de l’examen ha d’estar motivada degudament, l’ha de fer la persona que ha fet l’examen i s’ha de dirigir al president del Tribunal. En la sol·licitud s’han de fer constar el nom i els cognoms de la persona que s’ha examinat, el DNI, l’adreça i el número de telèfon/fax, l’examen i/o assignatura de què es tracta i la data de la convocatòria.

Ateses i resoltes les al·legacions i les revisions d’exàmens, el Tribunal ha de publicar les llistes de les qualificacions definitives a la web de la Direcció General de Ports i Aeroports.

Contra les qualificacions definitives es pot interposar un recurs d’alçada en el termini d’un mes davant el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, segons el que estableix l’article 121 i següents de la Llei 39/2015.

 

 

ANNEX 2

Patró moto nàutica, patró per a navegació bàsica i patró d’embarcacions d’esbarjo

SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ EN LES PROVES TEÒRIQUES PER A L’OBTENCIÓ DE TITULACIONS PER AL GOVERN D’EMBARCACIONS D’ESBARJO: PATRÓ DE MOTO NÀUTICA, PATRÓ PER A NAVEGACIÓ BÀSICA I PATRÓ D’EMBARCACIONS D’ESBARJO

Llinatges:

Nom:

DNI/NIE:

Data de naixement (dd/mm/aaaa):

Adreça:

Població:

Codi postal:

Telèfon:

EXPÒS:

Que vull examinar-me per obtenir la titulació de (marcau amb una X la titulació triada):

 Patró per a navegació bàsica.                             

 Patró de moto nàutica.

 Patró d’embarcació d’esbarjo complet.

 Part específica de patró d’embarcació d’esbarjo (indicau-ne el motiu):

Aprovada la teòrica de patró per a navegació bàsica en la convocatòria  de ...................................(indicau-ne mes i any).

Aprovada la part general de PER en la convocatòria de.......................    (indicau-ne mes i any).

Títol de patró per a navegació bàsica (adjuntau-ne còpia).

Illa d’examen (indicau-ne només una):

Mallorca      Eivissa      Menorca

SOL·LICIT:

Participar en aquesta convocatòria.

[Lloc, data i signatura]

Documentació aportada:

-   Fotocòpia del DNI vigent per als espanyols i el certificat de NIE o, si s’escau, la targeta de residència vigent per als estrangers.

-   Resguard dels ingressos de dret d’examen.

-   Autorització del pare, mare o tutor del menor d’edat que hagi fet els 16 anys.

-   Original i fotocòpia del títol de PNB o còpia acarada. Per a títols expedits per aquesta Administració autonòmica, n’hi ha prou amb una fotocòpia.

Finalitzat el termini d’inscripció s’han de consultar les llistes provisionals i definitives de persones admeses en aquesta Direcció General o a través d’Internet, ‹http://www.caib.es› (Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat - Direcció General de Ports i Aeroports).

DIRECCIÓ GENERAL DE PORTS I AEROPORTS. CONSELLERIA DE TERRITORI, ENERGIA I MOBILITAT

 

 

ANNEX 3

Patró de iot

SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ EN LES PROVES TEÒRIQUES PER A L’OBTENCIÓ DE TITULACIONS PER AL GOVERN D’EMBARCACIONS D’ESBARJO: PATRÓ DE IOT

Llinatges:

Nom:

DNI/NIE:

Data de naixement (dd/mm/aaaa):

Adreça:

Població:

Codi postal:

Telèfon:

EXPÒS:

Que vull examinar-me per obtenir la titulació de patró de iot:             

 Prova completa

Si teniu aprovat algun mòdul en les dues darreres convocatòries podeu matricular-vos del mòdul pendent (marcau-ne només un, el pendent):

 Mòdul genèric

 Mòdul de navegació

Illa d’examen (indicau-ne només una):

Mallorca                Eivissa      Menorca

SOL·LICIT:

Participar en aquesta convocatòria.

[Lloc, data i signatura]

Documentació aportada:

-   Fotocòpia del DNI vigent per als espanyols i el certificat de NIE o, si s’escau, la targeta de residència vigent per als estrangers.

-   Resguard dels ingressos de dret d’examen.

-   Original i fotocòpia del títol o targeta immediat inferior o còpia acarada. Per a títols expedits per aquesta Administració autonòmica, n’hi ha prou amb una fotocòpia.

Finalitzat el termini d’inscripció s’han de consultar les llistes provisionals i definitives de persones admeses en aquesta Direcció General o a través d’Internet, ‹http:// www.caib.es› (Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat - Direcció General de Ports i Aeroports).

DIRECCIÓ GENERAL DE PORTS I AEROPORTS. CONSELLERIA DE TERRITORI, ENERGIA I MOBILITAT

 

ANNEX 4

Capità de iot

SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ EN LES PROVES TEÒRIQUES PER A L’OBTENCIÓ DE TITULACIONS PER AL GOVERN D’EMBARCACIONS D’ESBARJO: CAPITÀ DE IOT

Llinatges:

Nom:

DNI/NIE:

Data de naixement (dd/mm/aaaa):

Adreça:

Població:

Codi postal:

Telèfon:

EXPÒS:

Que vull examinar-me per obtenir la titulació de capità de iot.

Prova completa

Si teniu aprovat algun mòdul en les dues darreres convocatòries podeu matricular-vos del mòdul pendent (marcau-ne només un, el pendent):

 Mòdul genèric,

 Mòdul de navegació

Illa d’examen (indicau-ne només una):

Mallorca   Eivissa      Menorca

SOL·LICIT:

Participar en aquesta convocatòria.

[Lloc, data i signatura]

Documentació aportada:

-   Fotocòpia del DNI vigent per als espanyols i el certificat de NIE o, si s’escau, la targeta de residència vigent per als estrangers.

-   Resguard dels ingressos de dret d’examen.

-   Original i fotocòpia del títol o targeta immediat inferior o còpia acarada. Per a títols expedits per aquesta Administració autonòmica, n’hi ha prou amb una fotocòpia.

Finalitzat el termini d’inscripció s’han de consultar les llistes provisionals i definitives de persones admeses en aquesta Direcció General o a través d’Internet, ‹http://www.caib.es› (Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat - Direcció General de Ports i Aeroports).

DIRECCIÓ GENERAL DE PORTS I AEROPORTS. CONSELLERIA DE TERRITORI, ENERGIA I MOBILITAT

 

ANNEX 5

Normes de participació en les proves

1.   La presentació de la sol·licitud suposa l’acceptació de les bases de la convocatòria.

2. No es permet portar als exàmens dispositius electrònics de memòria, ni telèfons mòbils, ni cap altre dispositiu que permeti l’emmagatzematge o difusió de dades. En tot cas, s’han d’apagar i han d’estar fora de l’abast dels examinands. No obstant això, en cas de requerir-se, s’han de lliurar apagats al personal col·laborador fins a la finalització de la prova o bé s’indicarà on s’han de deixar.

3. A l’entrada a l’examen, els examinands han d’identificar-se mitjançant un document acreditatiu de la identitat; igualment han d’identificar-se amb les dades personals i han de lliurar a l’acabament de cada prova tots els fulls que indiqui el personal col·laborador, entre d’altres, els enunciats de preguntes, cartes nàutiques, etc. De la mateixa manera, el document d’identificació del participant ha d’estar damunt la taula de manera visible durant la prova.

4. El personal col·laborador ha d’indicar als participants on han de seure i pot requerir-los a canviar d’ubicació durant la prova.

5.   Els alumnes han de fer la prova en l’aula en la qual han estat citats i en el torn indicat. Una vegada iniciada la prova no poden accedir nous alumnes a l’aula.

6.   La contravenció d’aquestes normes o el fet de copiar en les proves pot donar lloc a l’exclusió de l’examinand de totes les proves de la convocatòria en curs.

 

ANNEX 6

Sol·licitud de revisió d’examen de les proves teòriques per a l’obtenció de titulacions per al govern d’embarcacions d’esbarjo

Llinatges:

Nom:

DNI/NIE:

Data de naixement (dd/mm/aaaa):

Adreça:

Població:

Codi postal:

Telèfon:

EXPÒS:

Que em vaig examinar de la prova teòrica de ………………………………………….., en la convocatòria de ………………………………… , en el torn ………………………………… de l’illa de ……………………………………………, en l’aula ………………………

SOL·LICIT:

La revisió del meu examen.

…………………………., …………….. de …………………….. de 201….

[Lloc, data i signatura]

DIRECCIÓ GENERAL DE PORTS I AEROPORTS. CONSELLERIA DE TERRITORI, ENERGIA I MOBILITAT