Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TERRITORI, ENERGIA I MOBILITAT

Núm. 879
Resolució del Conseller de Territori, Energia i Mobilitat per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears en el segon quadrimestre de l’any 2017.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

En el BOIB núm. 125, de 12 d’octubre de 2017, es va publicar la Resolució del Conseller de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, de 18 de setembre de 2017, per la qual es publica la relació dels convenis subscrits en el segon quadrimestre. No obstant, una vegada publicada aquesta Resolució,s’han rebut més convenis signats dins d’aquest període.

Per tot això, dict lo següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears en el segon quadrimestre de l’any 2017:

  • Conveni de col·laboració per al desenvolupament d’un projecte pilot per a la implantació de la mobilitat eléctrica a les Illes Balears entre la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, el Consell de Mallorca i l’ Ajuntament de Palma.
  • Conveni de col·laboració per al desenvolupament d’un projecte pilot per a la implantació de la mobilitat eléctrica a les Illes Balears entre la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, el Consell de Mallorca i l’ Ajuntament de Capdepera.
  • Conveni de col·laboració per al desenvolupament d’un projecte pilot per a la implantació de la mobilitat eléctrica a les Illes Balears entre la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, el Consell de Mallorca i l’ Ajuntament de Sant Joan.
  • Conveni de col·laboració en la materia d’ inspecció de transports terrestres en l’àmbit territorial de l’illa d’Eivissa entre la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat i el Consell Insular d’Eivissa.

         

Palma, 11 gener de 2018

     

La secretària general

Núria Collado Edo

     

Conforme dict RESOLUCIÓ

Palma, 11 de gener de 2018

           

    El Conseller de Territori,  Energia i Mobilitat

Marc Pons Pons