Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 872
Notificació de resolucions per les quals s’inicien procediments de baixa de diversos centres en el Registre de Centres i Entitats de Formació Professional per a l’Ocupació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

S’han intentat notificar, sense èxit, algunes resolucions per les quals s’inicien procediments de baixa de diversos centres en el Registre de Centres i Entitats de Formació Professional per a l’Ocupació i es dóna tràmit d’audiència prèvia per fer al·legacions i presentar els documents que es considerin pertinents.

 Per això, i d’acord amb allò que disposa l'article 44 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions públiques, es notifiquen aquestes resolucions per mitjà de publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

 Aquests procediments s’han iniciat de conformitat amb l’article 16 de la Llei 30/2015, de 9 de setembre, per la qual es regula el Sistema de Formació Professional per a l’Ocupació, per indicis d’incompliment de l’obligació de mantenir les exigències tecnicopedagògiques, d’instal·lacions, equipaments i mitjans humans a tenir en compte per a les inscripcions i acreditacions del centre de formació, atès que durant els tres darrers exercicis (2015-2017) les entitats responsables no han impartit cap acció formativa de formació professional per a l’ocupació.

 Així doncs, es posen en coneixement de les persones i entitats interessades, les quals es relacionen en l’annex I juntament amb les dades dels centres afectats per les resolucions.

Es concedeix a aquestes persones i entitats un termini de 10 dies d’audiència prèvia, comptadors des de l'endemà de la publicació respectiva, d’acord amb l’article 82 de la Llei 39/2015, a fi que puguin fer les al·legacions i presentar els documents que considerin pertinents.

 Els expedients es troben a la seva disposició al Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) al Camí Vell de Bunyola, núm. 43, 1r, 07009 Palma, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

Se’ls comunica, així mateix, que si abans del venciment del termini manifesten la intenció de no formular al·legacions ni aportar documents justificants, es tindrà per realitzat el tràmit, i també que si un cop transcorregut el termini no han fet cap al·legació ni presentat cap justificació, es procedirà a tramitar la resolució final de baixa.

 Contra aquestes resolucions d’inici de procediment no es pot interposar recurs. No obstant això, d'acord amb l'article 112.1 de la Llei 39/2015, les persones i entitats interessades -o els seus representants- poden al·legar oposició perquè es consideri en la resolució que posi fi al procediment.

Palma, 24 de gener de 2018

 La cap del Servei de Planificació, Acreditacions i Certificats de Professionalitat,

Pilar Fuentes Alamán

ANNEX I

Denominació del centre

Persona, física o jurídica, responsable

CIF/NIF

Adreça del centre

N. de cens

CONDUCTA FORMACIÓN

MARGARITA PIZÁ CLAR

B66066044

C/MENESTRALS, 5 (07300_INCA)

27067