Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA

Núm. 867
Exposició pública de l'aprovació inicial de la modificació del Reglament de les instal·lacions de la piscina municipal de Sant Joan de Labritja

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada inicialment la Modificació del Reglament de les instal·lacions de la piscina municipal de Sant Joan de Labritja (Núm. 41) - apartat "normes de règim intern per als usuaris de la piscina de Sant Joan", per Acord del Ple de data 21 de desembre de 2017; de conformitat amb els articles 49 i 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, 56 del Text Refós de Règim Local, se sotmet l'expedient a informació pública pel termini de TRENTA DIES, comptadors des de l'endemà de la seva publicació mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i en el tauler d'anuncis de la Corporació, perquè pugui ser examinada i presentar les reclamacions que s'estimin oportunes.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, el text de la modificació del Reglament estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica de l'Ajuntament (portal de transparència) https://santjoandelabritja.sedelectronica.es.

En el cas de no presentar-se reclamacions en el citat termini, s'entendrà definitivament aprovat l'Acord de modificació de l'esmentat Reglament Municipal.

Sant Joan de Labritja, 23 de gener de 2017

L'alcalde

Antoni Marí Marí