Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 848
Correcció d'errors de l'Extracte de la Resolució del President del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), de 22 de novembre de 2017, per la qual es convoquen, per a l'exercici 2017, ajudes de minimis per al manteniment del paisatge agrari de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 372410

Advertits uns errors en l’Extracte de la Resolució de 22 de novembre de 2017, del President del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es convoquen, per al exercici 2017, ajudes de minimis per al manteniment del paisatge agrari de les Illes Balears, publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears nº 147, de 2 de desembre de 2017, es procedeix a la oportuna rectificació.

-En la lletra f), de l’apartat segon, on diu:

“f)Almenys una part de la producció reconeguda com a marca de qualitat o de producció diferenciada: agricultura ecològica, producció integrada, denominació d'origen, indicació geogràfica protegida (AE, PI, DO, IGP)”.

Ha de dir:

“f) Almenys una part de la producció reconeguda com a producció diferenciada: agricultura ecològica, producció integrada, denominació d’origen o indicació geogràfica protegida (AE, PI, DO, IGP)”.

-En el primer paràgraf, de l’apartat cinquè, on diu:

“1. La quantia de les ajudes queda fixada en 150,00 € per hectàrea de superfície agrària útil (cultius i pastures), en funció del compliment dels paràmetres previstos en el punt 2 de l'apartat quart de la convocatòria:”

Ha de dir:

“La quantia de les ajudes es fixa en una prima de 150,00 € per hectàrea declarada de superfície agrària útil (cultius i pastures), en funció del compliment dels paràmetres previstos en el punt 2 de l’apartat quart de la convocatòria”.

     

Palma, 23 de gener de 2018

El President del FOGAIBA

Vicenç Vidal Matas