Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 846
Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es modifica la Resolució del president del FOGAIBA de 27 de desembre de 2017 per la qual es convoquen, mitjançant anticipat de despesa, per als anys 2018-2020, ajudes per a la limitació de l'impacte de la pesca en el medi marí i l'adaptació de la pesca a la protecció d'espècies

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 30 de desembre del 2017, es va publicar en el BOIB núm. 161 la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es convoquen, mitjançant anticipat de despesa, per als anys 2018-2020, ajudes per a la limitació de l'impacte de la pesca en el medi marí i l'adaptació de la pesca a la protecció d'espècies.

Una vegada publicada la convocatòria, ens hem assabentat que diferents organitzacions científiques han estat fent feina en la limitació de l'efecte negatiu sobre el medi marí i l'adaptació de la pesca a la protecció d'espècies, concretament en equips que limiten o eliminen els efectes físics i biològics de les activitats pesqueres en l’ecosistema i el fons marí, i, per tant, es modifica la convocatòria per no limitar les actuacions subvencionables que ha estat experimentant l'IEO (Institut Espanyol d'Oceanografia).

Per tot això, en virtut del que estableix l'article 6.1 g) del Decret 64/2005, de 10 de juny, de creació del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Es modifica la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears de 27 de desembre de 2017 publicada en el BOIB núm. 161, de 30 de desembre de 2017, en el sentit següent:

1. El punt 1 de l’apartat quart queda redactat de la manera següent:

“1. Les inversions objecte d’ajuda han d’estar destinades a un o diversos dels camps següents:

Equips que limitin i, si és possible, eliminin els efectes físics i biològics de les activitats pesqueres en l'ecosistema o en el fons marí.

Aquests equips hauran d'estar validats per alguna entitat científica reconeguda”.

Segon

Aquesta Resolució s’ha de comunicar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s’ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 24 de gener de 2018

El president del FOGAIBA
Vicenç Vidal Matas