Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 670
Licitació per al lloguer d'un immoble al Pla de na Tesa per a ús de la Unitat Bàsica de Salut

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

SECCIÓ DE CONTRACTACIÓ

Per acord adoptat per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària de data 28-12-2017, s’ha aprovat el Plec de clàusules administratives particulars i tècniques per a contractar el Lloguer d’un immoble a Pla de Na Tesa, a la zona de la Plaça de l’Església, per esser destinat a ús de servei públic d’Unitat Bàsica de Salut, la qual part dispositiva diu el següent:

“1r.- Aprovar l'expedient de contractació del lloguer d’un local a Pla de Na Tesa, a la zona de la plaça de l’Església, per esser destinat a ús de servei públic d’Unitat Bàsica de Salut. El pressupost del present contracte serà de 645 € mensuals, iva exclòs.

2n.- Aprovar el Plec de Condicions Economic-administratives Particulars i prescripcions tècniques, que han de regir la contractació abans esmentada, per un període de deu anys, a partir de la signatura del contracte.

3r.- Aprovar la despesa corresponent.

4t.- Que prossegueixi l'expedient els tràmits reglamentaris adients.”

Per això s’anuncia l’esmentat  plec als efectes d’informació pública, a fi que durant el termini de deu dies naturals, a comptar des de l’endemà de la publicació del corresponent anunci al BOIB, puguin presentar-se reclamacions en el Registre General. Els esmentats plecs restaran exposats a la Secció de Contractació d’aquest Ajuntament.

ANUNCI per a la LICITACIÓ del contracte de LLOGUER d’un immoble a Pla de Na Tesa, a la zona de la Plaça de l’Església, per esser destinat a ús de servei públic d’Unitat Bàsica de Salut””, segons plec de condicions aprovats per acord de la Junta de Govern Local  de data 28-12-2017.

1r.- Entitat adjudicadora:

-Organisme: Ajuntament de Marratxí.

-Dependència que tramita l’expedient: CONTRACTACIÓ

-Exp.: LLOG 1325A

2n.- Objecte del Contracte:

-Descripció: Lloguer d’un immoble a Pla de Na Tesa, a la zona de la Plaça de l’Església, per esser destinat a ús de servei públic d’Unitat Bàsica de Salut”.

-Duració del contracte: deu anys.

3r.- Tramitació, procediment i forma d’adjudicació:

 -Tramitació: Ordinària.

 -Procediment: Obert

4t.- Pressupost: 645 € mensuals iva exclòs.

5è.- Garantia Provisional: No es fixa.

6è.- Presentació d’ofertes:

-Termini:  les proposicions es presentaran en el Registre General (Secretaria General) en mà, de 8,15 a 14,00 hores, de dilluns a divendres, durant els 15 dies naturals següents a la publicació de l’anunci en el BOIB.

-Documentació a presentar: La especificada a la clàusula  quarta del plec de clàusules administratives que regeix la contractació.

-Lloc de presentació:

1.Entitat: Ajuntament de Marratxí (Registre General)

2.Domicili: Olesa, 66

3.Localitat i C.P.: Marratxí C.P. 07141.

4.Tel. 971 78 81 24, 971 78 81 30; fax 971 78 81 18

7è.- Obertura de les ofertes:

-Entitat: Ajuntament de Marratxí (Saló de Juntes)

-Domicili: Olesa, 66 - 1r Marratxí

-Data i hora: a les 9,00 hores del segon dia hàbil següent a la data de finalització  de presentació d’ofertes, i sempre que l’Ajuntament hagi rebut la totalitat de les pliques i   sempre que no s’haguessin presentat reclamacions durant el període d’informació pública, del plec de clàusules administratives particulars i tècniques, supòsit en el qual per a procedir a l’obertura de les proposicions, s’hauran d’haver resolt les al·legacions formulades. Si no es donen  aquests dos supòsits,  la mesa d’obertura s’anunciarà al Perfil del Contractant amb, al menys, vint-i-quatre hores d’antelació.

Marratxí a 10 de gener de 2018.

El Regidor Delegat,

Miquel Cabot Rodríguez