Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 732
Aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança B.6, Reglament d’Organització Municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament en sessió extraordinària celebrada el dia 20 de desembre de 2017 ha aprovat l’expedient de modificació de l’Ordenança B.6, Reglament d’Organització Municipal. En compliment del que disposa la normativa legal vigent, s’exposa al públic l’expedient indicat per tal de que els interessats puguin presentar les al·legacions que considerin oportunes en el termini de trenta dies, comptats a partir de la publicació del present edicte al BOIB. Igualment es dona audiència a les associacions i organitzacions que tenguin per objecte la defensa dels interessos que puguin resultar afectats per aquest acord.

En el supòsit de no presentar-se’n cap, el referit expedient quedarà definitivament aprovat sense necessitat d’adoptar un nou acord.

Una volta aprovada definitivament la Modificació de l’ Ordenança B.6, Reglament d’Organització Municipal, es trametrà còpia íntegra i fefaent d’aquesta a l’Administració de l’Estat i al Govern de les Illes Balears, i es publicarà íntegrament el seu text en el BOIB, entrant en vigència una volta hagi transcorregut el termini que senyala l’art. 113 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

Es Castell, (15 de gener de 2018)

El Batle,

José Luis Camps Pons