Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 725
Resolució de la presidenta de l’Agència Tributària de les Illes Balears de 12 de gener de 2018 per la qual es modifica la composició de la Comissió Tècnica de Valoració del procediment per a la provisió de llocs de treball del personal funcionari de carrera de l’Agència Tributària de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la presidenta de l’Agència Tributària de les Illes Balears de 4 de setembre de 2017 (BOIB núm. 111, de 9 de setembre) es varen aprovar la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació de la Comissió Tècnica de Valoració del procediment per a la provisió de llocs de treball del personal funcionari de carrera de l’Agència Tributària de les Illes Balears.

2. Atès que s’han acreditat motius que impossibiliten l’actuació de la presidenta titular de la Comissió Tècnica de Valoració, és necessari designar un nou president titular per poder continuar amb la tramitació del procediment.

Fonaments de dret

1. La base 10 de la Resolució de la presidenta de l’Agència Tributària de les Illes Balears de 4 de setembre de 2017 per la qual s’aproven la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació de la Comissió Tècnica de Valoració del procediment per a la provisió de llocs de treball del personal funcionari de carrera de l’Agència Tributària de les Illes Balears (BOIB núm. 111, de 9 de setembre).

2. Els articles 20 i següents del Decret 33/1994, de 28 de març, pel qual s’aprova el Reglament de proveïment de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris al servei de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOCAIB núm. 41, de 5 d’abril de 1994).

Proposta de resolució

Propòs a la presidenta de l’Agència Tributària de les Illes Balears que dicti una resolució en els termes següents:

1. Modificar la composició de la Comissió Tècnica de Valoració prevista a l’annex 3 de la Resolució de 4 de setembre de 2017, publicada en el BOIB núm. 111, de 9 de setembre.

2. Designar el nou president titular de la Comissió que s’indica a l’annex d’aquesta Resolució.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la presidenta de l’Agència Tributària de les Illes Balears en el termini d’un mes comptador des de l’endemà d’haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l’article 5 de la Llei 3/2008, de 14 d’abril, de creació i regulació de l’Agència Tributària de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d’acord amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

   

Palma, 12 de gener de 2018

    

La directora de l’Agència Tributària de les Illes Balears

Maria Antònia Truyols Martí

Conforme amb la proposta. En dict resolució.

    

La presidenta de l'Agència Tributària de les Illes Balears

Catalina Cladera i Crespí

      

Annex

Nou membre de la Comissió Tècnica de Valoració del procediment per a la provisió de llocs de treball del personal funcionari de carrera de l’Agència Tributària de les Illes Balears

GRUPS A2, C1, C2, AP:

Comissió Tècnica Titular:

President: José Fernando Iglesias González