Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DEL CAMÍ

Núm. 718
Proposta resolució expedient sancionador

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

PROPOSTA RESOLUCIÓ EXPEDIENT SANCIONADOR Sr. GINÉS AYALA

Havent resultada infructuosa la notificació de la proposta de resolució de l’expedient sancionador al Sr. Ginés Ayala Genovart, per la tinença de cans en condicions higièniques incorrectes i productors de renous , es publica aquesta al BOIB d’acord amb l’art. 44 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques:

“Examinades les actuacions que obren a l’expedient sancionador seguit contra el Sr. Ginés Ayala Genovart, per la tinença de cans en condicions higièniques incorrectes i productors de renous que molesten als veinats, essent aquestes actuacions sancionables d’acord amb la Llei 50/1999 de 23 de desembre sobre el règim jurídic de la tinença d’animals potencialment perillosos; d’acord amb la Llei de la CAIB 1/1992 de Protecció dels animals de l’entorn urbà, Decret 56/1994 que desenvolupa l’anterior i Ordenança municipal de protecció del medi ambient i convivència ciutadana d’aquest municipi i en base a l’art. 13 del Decret 14/1994 de 10 de febrer, per la qual s’aprova el Reglament del Procediment a seguir per l’Administració de la Comunitat Autònoma en l’exercici de la potestat sancionadora, s’efectua la següent,

PROPOSTA DE RESOLUCIÓ

1.-Per Decret de data 20-10-2017 la Batlia disposà la incoació d’expedient sancionador al Sr. Ginés Ayala Genovart per la tinença de cans en condicions higièniques incorrectes i productors de renous que molesten als veinats.

2.-Efectuats els nomenaments d’instructora i secretària de l’expedient, es donà trasllat a l’interessat, concedint-li el termini de quinze dies per realizar les al·legacions que tengués per pertinents i proposar prova.

3.-El Sr. Ginés Ayala en data registre entrada de 30-10-2017, nº 3182, presentà un escrit dient “desde el mes de septiembre tanto los dos perros como yo vivimos en otro municipio quedando claro que el único animal que vive en la vivienda donde se producen las quejas sólo vive un perro con sus dueños”.

4.-De l’escrit anterior i revisada la documentació que obra a l’expedient, cal ressenyar el següent:

-El Sr. Ginés Ayala no aporta cap document que avali la seva afirmació de canvi de domicili.

-No hi ha constància a l’Ajuntament de cap document del que es dedueixi el canvi de domicili de l’interessat.

-El Sr. Ginés Ayala no desvirtua els fets denunciats ja que en cap moment nega aquests fets abans de la suposada data de trasllat de domicili.

5.-Les esmentades actuacions están tipificades a l’Ordenança municipal de Protecció del Medi Ambient i Convivència Ciutadana com a sancionables (art. 81 i 82), amb una multa de fins a 1.500 €.

Vist els arts. 13 i següents del Decret 14/1994 de 10 de febrer pel qual s’aprova el Reglament del procediment a seguir per l’Administració de la Comunitat Autònoma en l’exercici de la potestat sancionadora i atès tot el qque s’ha exposat; la instructora que subscriu formula al Sr. Batle-President la següent proposta:

Imposar al Sr. Ginés Ayala Genovart en qualitat de responsable de les infraccions tipificades a l’art. 81 de l’Ordenança municipal de Protecció del Medi Ambient i Convivència Ciutadana d’aquest municipi, una sanció de 1.300 €”.

   

Santa Maria del Camí, 09-11-2017

     

LA INSTRUCTORA

Margalida Bonet.