Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 707
Decret pel qual es deleguen funcions de la Intervenció General en la Intervenció Delegada (Departament de Modernització i Funció Pública)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El president del Consell Insular de Mallorca, el dia 16 de gener de 2018, va resoldre:

“Mitjançant Decret de la Presidència, de 7 de març de 2016 (BOIB núm. 35, de 17.03.2016) pel qual es determinen les funcions i estructura de la Intervenció General del Consell Insular de Mallorca, complementat amb la Resolució del conseller executiu d’Economia i Hisenda, de 15 de desembre de 2017 (BOIB núm. 155, de 19.12.2017), es troben distribuïdes entre la Intervenció General, la Intervenció Adjunta i les Intervencions Delegades les funcions reservades de control i fiscalització interna de la gestió economicofinancera i pressupostària del Consell de Mallorca i dels ens que formen el sector públic insular.

Respecte a les intervencions delegades, el punt segon c) del Decret esmentat disposa que la interventora delegada del Departament de Territori i Infraestructures exercirà la funció interventora, en totes les seves modalitats, respecte de l’activitat economicofinancera d’aquest Departament i dels seus ens adscrits (Agència de defensa del territori de Mallorca i Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial), llevat dels supòsits que són competència de la interventora general

De conformitat amb l’article 2.g) del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, sobre provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d’Administració local amb habilitació de caràcter nacional.

Atesa la proposta de la interventora general en funcions de dia 15 de gener de 2017.

RESOLC

1. Autoritzar la delegació a favor de la Sra. Francisca Horrach Arrom, interventora delegada del Consell de Mallorca, de l’exercici de les funcions de control i fiscalització interna de l’activitat economicofinancera del Departament de Modernització i Funció Pública, llevat dels supòsits de competència de la persona titular del lloc d’Intervenció General assenyalats en el Decret de la Presidència, de 7 de març de 2016 (BOIB núm. 35, de 17 de març)

2. Comunicar aquesta Resolució a la persona interessada i al Departament de Modernització i Funció Pública i que es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 19 de gener de 2018

     

Per delegació del president, el secretari general per substitució

(Decret de 17 de juliol de 2015. BOIB núm. 114, de 28 de juliol)

Antoni Benlloch Ramada