Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 698
Edicte del Consell Insular d’Eivissa pel qual s’exposa al públic el Projecte bàsic i d’execució de reforma de l’edifici 201, antic quarter de Sa Coma, carretera d’Eivissa a Sant Antoni, km 3,4, TM de Santa Eulària des Riu.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa ha pres en consideració i ha aprovat inicialment, mitjançant acord de data 12 de gener de 2018, el següent projecte:

Projecte bàsic i d’execució de reforma de l’edifici 201, antic quarter de Sa Coma, redactat per l’arquitecte Marc Tur Torres (núm. col·legiat 405981), i per l’enginyer tècnic industrial, Javier Colomar Riera (núm. col·legiat 628), amb un pressupost d’execució per contracta de la quantitat d’1.044.897,41€ (UN MILIÓ QUARANTA-QUATRE MIL VUIT-CENTS NORANTA-SET EUROS AMB QUARANTA-UN CÈNTIMS) IVA inclòs.

S’exposa al públic al Departament dels Serveis Tècnics d’aquest Consell Insular per un termini de 20 dies, de conformitat amb l’article 93 del RD Legislatiu 781/1986, de 18 d’abril, que aprova el text refós de les disposicions legals en matèria de règim local, i amb l’art. 83.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC). Transcorregut el dit termini sense que s’hi hagin presentat al·legacions ni reclamacions, s’entendrà aprovat definitivament.

 

Eivissa, 18 de gener de 2018

     

La secretària tècnica de Presidència, Transparència, Bon Govern, TIC i Participació Ciutadana,

Yolanda Veny Villanueva