Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

DEMARCACIÓ DE COSTES A LES ILLES BALEARS

Núm. 346
Establiment d'una ribera de mar en el tram de costa de Cala Estancia, entre els vèrtexs 144 i 172 de la partió aprovada per O.M. de 31 de desembre de 2008, en el terme municipal de Palma de Mallorca, illa de Mallorca (Illes Balears) DL-108-ILLES BALEARS

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Demarcació de Costes en Illes Balears, prèvia autorització de la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i del Mar del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient, de data 25 d’octubre de 2017, ha dictat providència d'incoació de l'expedient  de “establiment d'una ribera de mar en el tram de costa de Cala Estancia, entre els vèrtexs 144 i 172 de la partió aprovada per O.M. de 31 de desembre de 2008, en el terme municipal de Palma de Mallorca, illa de Mallorca (Illes Balears)”, d'acord amb l'establert en l'article 12 de la Llei 22/1988, de 28 de juliol, de Costes.

En compliment del previst en l'article 21.2.a) del Reglament General de Costes (Reial Decret 876/2014), aquesta Demarcació procedeix a publicar la INCOACIO I INFORMACIÓ PUBLICA de l'expedient de partió, durant el termini d'UN MES, a fi que qualsevol interessat pugui comparèixer en el mateix, examinar els plànols de delimitació provisional del domini públic i de les servituds i formular les al·legacions que consideri oportunes.

Es fa pública, igualment, la suspensió d'atorgament de concessions i autoritzacions en el domini públic marítim-terrestre i a la seva zona de servitud de protecció, fins a la resolució de l'expedient de partió, que portarà implícita l'aixecament d'aquesta suspensió.

L'expedient de partió que inclou els plànols amb la delimitació provisional, estarà a la disposició dels interessats en la Sotsdirecció General de Domini Públic Marítim-Terrestre de la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i del Mar (Plaza Sant Joan de la Creu s/n, 28071-Madrid), i una còpia de l'expedient podrà ser examinada a les dependències de la Demarcació de Costes en Illes Balears, situada al carrer Felicià Fuster, nº 7, Edifici de l'Administració Perifèrica, a Palma, en dies laborables de 9 a 14 hores. Els plànols amb la delimitació proposada també podran ser consultats, a l'Ajuntament de Palma.

 

Palma, a 24 de novembre de 2017

EL CAP DE LA DEMARCACION DE COSTES EN ILLES BALEARS

Carlos Simarro Vicens