Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 381
Resolució del conseller d’Educació i Universitat de 9 de gener de 2018 per la qual se sotmet a informació pública el Projecte de decret pel qual s’estableix el currículum dels ensenyaments professionals de Música a les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 27 de novembre de 2017, el director general de Planificació, Ordenació i Centres va emetre un informe d’anàlisi d’impacte normatiu en el qual s’establia la necessitat d’iniciar un procediment per elaborar un projecte de decret per establir el currículum dels ensenyaments professionals de Música a les Illes Balears

2. Mitjançant una resolució del conseller d’Educació i Universitat de dia 28 de novembre de 2017, es va ordenar l’inici del procediment i de la tramitació del Projecte de decret indicat.

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. L’article 42 de la Llei 4/2001, de 14 de març, del Govern de les Illes Balears, que regula el procediment d’elaboració de les disposicions administratives, i l’article 44, referent a la informació pública.

3. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Sotmetre l’esborrany del Projecte de decret pel qual s’estableix el currículum dels ensenyaments professionals de Música a les Illes Balears a informació pública i posar-lo a disposició de les persones interessades a la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres de la Conselleria d’Educació i Universitat, ubicada a Palma, al carrer del Ter, número 16, 4a planta; a la pàgina web d’aquesta Direcció General (http://dgplacen.caib.es), i al portal de Participació ciutadana (http://participaciociutadana.caib.es) del Govern de les Illes Balears.

2. Fixar un termini per a la informació pública d’aquest Projecte de decret de 15 dies hàbils comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Establir que les al·legacions s’han de presentar a la seu de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres de la Conselleria d’Educació i Universitat, ubicada al carrer del Ter, número 16, 4a planta, 07009, de Palma, o a qualsevol dels llocs que determina l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i que s’han d’adreçar a la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres de la Conselleria d’Educació i Universitat. 

4. Habilitar la possibilitat de presentar al·legacions al Projecte de decret per mitjans telemàtics a través de l’apartat «Participació en l’elaboració de normativa» de la pàgina web Participació ciutadana (http://participaciociutadana.caib.es) del Govern de les Illes Balears dins el termini que s’estableix en l’apartat 2 anterior, d’acord amb l’article 34.2.f de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Sempre que les al·legacions presentades a través de la web incloguin la identificació de la persona o l’entitat que fa les al·legacions, s’inclouran en l’expedient d’elaboració normativa, tot i que no constin en el registre d’entrada electrònic de l’Administració de la Comunitat Autònoma. A aquest efecte, el funcionari de l’òrgan competent de la tramitació del procediment normatiu que les rebi electrònicament ha d’emetre una diligència de les al·legacions presentades.

 

5. Ordenar la publicació d’aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 9 de gener de 2018

El conseller d’Educació i Universitat

 Martí X. March Cerdà