Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 366
Modificació ús detallat equipament de la cova de s'Arraval Vella i la cova sota el camp de futbol

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple en sessió celebrada el dia 20/12/2017, adoptà entre d’altres el següent acord:

MODIFICACIÓ ÚS DETALLAT EQUIPAMENT DE LA COVA DE S'ARRAVAL VELLA I LA COVA SOTA EL CAMP DE FUTBOL. EQUIPAMENT CÍVIC-SOCIAL.

PRIMER.- Aprovar definitivament l’ampliació de l’ús detallat del subsòl de l’Equipament Esportiu identificat en el PGOU com ED-1A#, pel que respecta a les coves identificades com «Cova Arraval Vella» i «Cova sota el Camp de Futbol», per admetre també l’ús cívic-social (ES).

SEGON.- Sotmetre aquest acord a informació pública al BOIB i a la pàgina web d’aquesta corporació, així com al taulell d’anuncis de l’Ajuntament.

TERCER.- Informar d’aquest acord al Consell Insular de Menorca als efectes oportuns.

QUART.- Contra questa resolució, que es refereix a una disposició administrativa de caràcter general, es pot interposar recurs contenciós administratiu, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de les Illes Balears en el termini de dos mesos a comptar des de l’endemà de la seva notificació o publicació al BOIB, de conformitat amb el que preveu l’article 112.3 de la Llei 39/2015, de 1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i els articles 10, 25 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici que els particulars puguin interposar qualsevol altre recurs que considerin procedent i de la possibilitat que tenen els ajuntaments i altres administracions públiques, de formular el requeriment previ que preveu l’article 44 de la Llei 29/1998.

En el cas de formular requeriment, aquest s’entendrà rebutjat si, dins el mes següent a la recepció, no és contestat. En aquest supòsit, el termini de dos mesos per a la interposició del recurs contenciós administratiu es comptarà des de l’endemà d’aquell en què es rep la comunicació de l’acord exprés o d’aquell en què s’entén rebutjat presumptament.

 

Es Castell, 11 de gener de 2018

El Batlle,
José Luis Camps Pons